ORAL-B VITALITY BATTERY ADVANCED POWER SÄHKÖHAMMASHARJA

producer

*ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA VITALITY BATTERY ADVANCED POWER. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa paranneltu plakinpoisto, ergonominen kahva sekä kätevä ajastin.

4210201822233 EAN: 4210201822233
Valmistaja: Oral-B
Valmistajan tuotekoodi: 4210201822233
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: Oral-B
Pakkauskoko: 6
Paristokäyttöinen Oral-B® Advance Power Precision Clean -sähköhammasharja puhdistaa hampaasi tehokkaasti ienrajoja myöten ja poistaa jokaisella harjauskerralla enemmän plakkia kuin perinteinen hammasharja - näin hampaasi pysyvät terveempinä ja hymysi kauniimpana.

Advance Power Precision Clean -hammasharja parantaa ienten terveyttä, sillä sen avulla saat puhdistettua hyvin myös ienrajat ja hankalat paikat, joihin plakki erityisesi kerääntyy. Indicator-harjasten väri haalistuu merkiksi siitä, että on aika vaihtaa harjaspää parempaa puhdistustulosta varten (noin 3 kuukauden välein). Hammasharjassa on pehmeä ja ergonominen muovipintainen kahva, josta saa hyvän otteen.

toimii paristoilla
puhdistaa hampaat tehokkaasti ja parantaa ienten terveyttä
pehmeä ja ergonominen kahva
pakkauksessa yksi harjaspää
paristot (2 x AA) sisältyvät pakkaukseen

Paristokäyttöistä sähköhammasharjaa ei tarvitse ladata: et tarvitse erillistä latauslaitetta ja säästyt johtosotkulta kylpyhuoneessa. Oral-B® Advance Power -sähköhammasharja on yhteensopiva seuraavien harjaspäiden kanssa: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone ja Dual Clean.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: