BRAUN MGK7021 10-IN-1 PARTATRIMMERI MULTIGROOMER GILLETTEN HÖYLÄLLÄ

producer

*BRAUN PARRANTASAAJA MGK7021 10-IN-1 MULTIGROOMER + GILLETTEN HÖYLÄ. Ladattava all-in-one-trimmeri, jolla trimmaat niin kasvot kuin kehon. Mukana tulee kätevät tarvikkeet, joiden avulla saat trimmerillä 10 erilaista tarkkaa toimintoa.

4210201216476 EAN: 4210201216476
Valmistaja: BRAUN
Valmistajan tuotekoodi: 4210201216476
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: BRAUN
Pakkauskoko: 3
Braun MGK7021 on ladattava all-in-one-trimmeri, jolla trimmaat niin kasvot kuin kehon. Hoida parran ajaminen, trimmaus ja rajaaminen samalla laitteella. Braun Multi Grooming Kitin mukana tulee kätevät tarvikkeet, joiden avulla saat trimmerillä 10 erilaista tarkkaa toimintoa. Trimmeri on täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä myös suihkussa.

Stailaa parta
Stailaa parta ja viikset partakammalla tai viimeistele tyylikäs sänki trimmerikammalla. Eri kammoilla saat 13 eri leikkuupituutta (0,5-21 mm) kahden millin välein ja varmistat täydellisen lopputuloksen joka kerralla. Mukana tulee myös tarkkuustrimmeri, jolla saa viimeisteltyä tyylikkäät yksityiskohdat. Tarkkuustrimmeri ja mukana tuleva Gillette Fusion ProGlide -partahöylä mahdollistavat skarpit reunat ja tarkat linjat.

Viimeistele kampaus
Hiustrimmerin säädettävän hiuskamman avulla siistit hiuksesi juuri niin kuin haluat.

Kokonaisvaltaista trimmausta
Trimmerin mukana tulee kätevä minipartakone, korva- ja nenäkarvatrimmeri sekä bodygroomer. Haluamasi tarvike on helppo kiinnittää trimmeriin. Mukana tulee myös Gillette Fusion5 ProGlide -partahöylä, jonka Flexball-tekniikka takaa tarkat reunat ja siistin ulkonäön.

Pitkä käyttöaika
Yhden tunnin latauksella saat vähintään 100 minuutin käyttöajan, joka riittää hyvin parran ja hiusten ajamiseen. Trimmeriä ei voi käyttää johdon kanssa.

Pestävä
MGK 7021 on helppo puhdistaa, sillä se on täysin pestävä - huuhtele vain juoksevalla vedellä.


Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: