BRAUN SES5885 GIFT PACK WET&DRY SENSOSMART EPILAATTORI

producer

BRAUN EPILAATTORI SES5885 GIFT PACK SENSOSMART. Täysin vedenkestävä laite on varustettu älykkäällä SensoSmart-teknologialla. Sisältää kaiken tarvittavan ihokarvojen trimmaamiseen, ajoon ja epilointiin sekä ihon puhdistukseen.

4210201223412 EAN: 4210201223412
Valmistaja: BRAUN
Valmistajan tuotekoodi: 210201223412
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: BRAUN
Pakkauskoko: 6
KASVOHARJA KAUPANPÄÄLLE!

Braun Series 5 Silk-épil -kauneuspakkaus tarjoaa runsaasti monipuolisuutta. Sitä voidaan käyttää langattomasti ja myös suihkussa. Pakkauksen avulla voit ajaa, trimmata tai epiloida ihokarvoja sekä puhdistaa kasvot siihen tarkoitetun kasvoharjan avulla.

4-in-1: Kätevä pakkaus sisältää tarvittavan ihokarvojen siistimiseen ja poistamiseen höyläämällä, trimmaamalla tai epiloimalla. Pakkaukseen sisältyvä kasvoharja sopii puolestaan kasvojen puhdistukseen.

SensoSmart-teknologia: Braunin SensoSmart-teknologia auttaa poistamaan enemmän karvoja yhdellä vedolla. Älykäs painesensori ohjaa epilaattorin toimintaa ja varmistaa sopivan paineen iholle. Laitteen avulla voit poistaa 4 kertaa lyhyempiä karvoja kuin vahaamalla.

Vedenkestävä: Vedenkestävää laitetta voidaan käyttää myös suihkussa.

Langaton käyttö: Integroidun litiumioniakun ansiosta laitetta voidaan käyttää langattomasti 40 minuuttia yhdellä tunnin latauksella.

Braun-kasvoharja: Epilaattorin mukana tulee Braun-kasvoharja, joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtauksia. Se puhdistaa ja kuorii ihoa värähtelevällä liikkeellä jättäen kasvot puhtaiksi. 100 % vedenkestävää harjaa voidaan käyttää myös suihkussa.

Myyntipakkaus sisältää:
- Höylä ja trimmeripää
- Korkillinen epilointipää
- Kasvoharja
- Vetoketjullinen säilytyspussi

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: