BRAUN SES9880 SENSOSMART EPILAATTORI UUTUUS!

BRAUN EPILAATTORI SES9880 SENSOSMART. Innovatiivisen SensoSmart-teknologian avulla saat poistettua enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla. Laitteessa 7 lisäosaa, mm. kasvojen puhdistusharja. Sileät sääret jopa neljäksi viikoksi.

4210201190202 EAN: 4210201190202
Valmistaja: BRAUN
Valmistajan tuotekoodi: 4210201190202
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: BRAUN
Pakkauskoko: 3
Poista epätoivotut ihokarvat hellävaraisesti ja nopeasti Braun Silk-épil 9 SensoSmart 9/880 -epilaattorilla. SensoSmart-teknologian ansiosta epilaattori käyttää vähemmän painetta ja poistaa ihokarvat varovaisesti. Helppokäyttöinen laite sopii myös ensikertalaiselle. Laitteen mukana tulee 7 lisätarviketta, muun muassa kasvoharja ja säilytyspussi.

SensoSmart: Braunin SensoSmart-teknologian ansiosta poistat enemmän ihokarvoja yhdellä vedolla. Älykäs painesensori ohjaa epilaattoria ja varmistaa, että ihollesi tulee sopiva määrä painetta.

Wet & Dry: Epilaattori on täysin vedenkestävä, joten voit käyttää sitä jopa suihkussa. Epilaattori sopii sekä märkä- että kuiva-ajoon.

MicroGrip-pinsetit: Epilaattorissa on 40 prosenttia leveämmät ja pidemmät MicroGrip-pinsetit (verrattuna muihin Braun-epilaattoreihin), jotka poistavat lyhyimmätkin ihokarvat.

Johdotonta ajoa: Silk-épil 9 -epilaattoria voi käyttää langattomasti. Tunnin latauksella saat jopa 50 minuuttia käyttöaikaa sisäänrakennetun Li-ion-akun ansiosta.

Braun kasvojen puhdistusharja: Epilaattorin mukana tulee Braun kasvojen puhdistusharja, jolla puhdistat helposti meikin ja epäpuhtaudet. Kasvoharja uudistaa ja kuorii ihoa mikrovärähtelyn avulla, joten kasvosi näyttävät puhtailta ja raikkailta. Harja on 100% vedenkestävä, joten sitä voi käyttää suihkussa.

Pakkaus sisältää:
- Braun Silk·épil 9 -epilaattori
- Hierontakärkikappale
- Kasvojen puhdistusharja
- Ihokontaktikärkikappale
- Lady shaver -ajopää
- Trimmerikärkikappale
- Kasvojen kärkikappale
- Säilytyspussi