FINLUX 50" FHD SMART LED-TELEVISIO

producer

*FINLUX 50-FFB-5621 50" SMART LED-TELEVISIO, FULLHD, 600Hz FMX, DLED, WIFI, USB REC, Hybridiviritin DVB-T, DVB-C, DVB-T2, CI+, 3xHDMI 2xUSB, 1xVGA, Bluetooth, HBBTV, Miracast, Netflix , Youtube, www-selain, Cable HD Ready, Antenna Ready HD, A+

50-FFB-5621 EAN: 6430027975892
Valmistaja: FINLUX
Valmistajan tuotekoodi: 50-FFB-5621
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: FINLUX
Myyntiintulopäivä: 10.04.2017
50" Full HD Smart -televisio, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys. 600Hz Finlux Motion Rate (FMR) takaa huippuluokan liiketarkkuuden. Liittämällä television verkkoon voit käyttää suosituimpia suoratoisto- ja sosiaalisen median palveluita (mm. Netflix, Youtube, Facebook ja Twitter). Avoin nettiselain mahdollistaa nettisivujen vapaan katsomisen. USB-portin kautta voit katsella videoita ja kuvia, jotka olet siirtänyt muistitikullesi. Voit kytkeä televisioon myös ulkoisen kiintolevyn, jolle voit tallentaa televisio-ohjelmia. Voit myös siirtää sisältöä langattomasti esimerkiksi puhelimestasi tai tabletista televisioruudulle Miracast- näytön peilaus toiminnolla. Finlux Smart Center -aplikaatiolla ohjaat televisiota älypuhelimella tai tablet-laitteella. Monipuoliset liitännät: 3X HDMI, 2x USB, 1x Scart, 1x VGA, Bluetooth , A+ Energiatehokkuus. HBBTV palvelun kautta antenniverkossa toimivat mm. Yle Areena ja Nelonen Ruutu palvelut yhdellä napin painalluksella (vaatii internet yhteyden)
Liitännät:

3x HDMI

2x USB

1x Scart

1x VGA

1x optinen digitaali

1x ethernet

1x 3,5mm kuulokeliitäntä

1x 3,5mm AV-liitäntä

1X Antenni

1x Common interface50-FFB-5621 TV:n mitat ja paino:

Ilman jalustaa: (lev.xkork. x syv.) 113,4cm x 66,6 cm x 9,1cm

jalustan kanssa: lev.xkork. x syv.) 113,4cm x 70,7cm x 22cm

VESA: 400x400

paino Ilman jalustaa: 10,5kg

paino jalustan kanssa:11,5kg

ENERGIAN KULUTUS: 71W , A+SMART TV SISÄLTÖ MM:

HbbTV

NETFLIX

YOUTUBE

AVOIN OPERA NETTISELAIN

MIRACAST - HELPPO PEILAUSMiracast - näytön peilaus:

ÄLYPUHELIMIEN ja tablettilaitteiden myötä monella on käsissään monipuolinen ja kykenevä mediatoistin. Usein laitteen tehokas hyödyntäminen edellyttäisi kuitenkin suurempaa näyttöä.
Eikö olisikin kätevää, jos kännykän kuvat, videot, elokuvat tai suosikkipelit voisi välittää television tai projektorin suuremmille ruuduille langattomasti?
Tämä on mahdollista ns. Miracast-toiminnolla.Miracast on Wi-Fi Direct -tekniikkaa hyödyntävä, suoraan kahden laitteen välille muodostettava langaton ns. peer-to-peer -yhteystekniikka, jonka avulla älypuhelin, tablettilaite tai miksei tavallinen tietokonekin voi siirtää näytön kuvan sellaisenaan (screen mirroring) Miracast-yhteensopiviin televisioihin tai videoprojektoreihin.
Wi-Fi Direct tekniikassa kaksi laitetta muodostaan välilleen suoran verkkoyhteyden ilman erillistä verkkoreititintä.
Miracastilla voi siis esimerkiksi kätevästi jakaa lomakuvat ja videoklipit mobiililaitteista suuremmalle näytölle. Niin ikään onnistuu pelaaminen (varauksin) tai YouTuben katselu helposti televisiolta mobiililaitteen toimiessa käyttöliittymänä ja ohjaimena.Rajapinta mahdollistaa parhaimmillaan 1080p-muotoisen teräväpiirtovideon H.264-pakattuna ja elokuvien 5.1-äänet lpcm-, dolby digital- tai aac-muodoissa 16 bitin ja 48 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Tekniset ominaisuudet riittävät esimerkiksi elokuville ja peleille.
Miracast on laajalti käytössä kuluttajaelektroniikassa. Joissakin Samsungin puhelimissa ja televisioissa käytetään nimitystä Allshare Cast samalle teknologialle. LG:ssä vastaava tekniikka on ristitty Smart Shareksi. Panasonicin laitteissa Miracastin käytön tunnistaa display mirroring -termistä. Sonyssa Miracast on väännetty muotoon screen mirroring.FINLUX 50" FHD SMART LED-TELEVISIO

WAVE-ANTENNI
6418312131291
WAVE-ANTENNI DVB-T/T2 lähetyksien vastaanottoon. Taajuusalue UHF470-862 MHz, kanaville 13-69. Imukuppi- (mukana paketissa) tai ruuvikiinnitys. Sekä sisä- että ulkokäyttöön.