Herbal Essences Argan Oil Repair 250ml shampoo.

Herbal Essences Argan Oil Of Morocco, Korjaava Shampoo, kuiville ja vaurioituneille hiuksille, 250 ml. Korjaa vaurioituneita hiuksia tehokkaasti. Vegaaninen, eläinkokeeton ja silikoniton.

8006540497128 EAN: 8006540497128
Valmistaja: Herbal Essences
Valmistajan tuotekoodi: 8006540497128
Valmistajan WWW-sivut: Herbal Essences
Pakkauskoko: 6
Herbal Essences Argan Oil Repair -shampoo- ja hoitoainesarja auttaa korjaamaan ja silottamaan vaurioituneita hiuksia ja antaa hiuksille luonnollista kiiltoa. Hiuksista tulee pehmeämmät ja sileämmät.
Herbal Essences uskoo kasvien luonnollisesti hoitavaan voimaan. Argan Oil -shampoo- ja hoitoainesarja on suunniteltu tekemään hiuksistasi ja planeetastamme elinvoimaisemmat.
Ravitsevat ja hiuksia hellivät koostumukset sisältävät puhtaita kasviuutteita ja kasvipohjaisia ravinteita, ja tuotteet pullotetaan vastuullisesti suunniteltuihin pakkauksiin. Hemmottele hiuksiasi ja tuo esiin niiden kauneus samalla kun suojelet planeettaamme.

-KORJAAVA SHAMPOO: auttaa korjaamaan ja silottamaan vaurioituneet hiukset paljastaen niiden luonnollisen kauneuden
-KAKSI KERTAA RAVITSEVAMPI YHDELLÄ KÄYTTÖKERRALLA. Helli hiuksiasi kasvipohjaisilla ravinteilla ja antioksidanteilla
-PUHTAITA KASVIUUTTEITA: shampoo sisältää puhdasta marokkolaista arganöljyä ja aloeta
-95 % PERÄISIN LUONNOSTA: 72 % puhdistettua vettä ja 23 % luonnosta johdettuja ainesosia, loput 5 % parantavat käyttökokemusta
-VASTUULLISTA KAUNEUTTA: PETA-sertifiointi, vegaaninen ja eläinkokeeton. Ei silikoneja. Turvallinen värjätyille hiuksille
-HOIVAA HIUKSILLE JA MAAPALLOLLE: 100 % kierrätetty ja kierrätettävä pullo korkkia lukuun ottamatta