KAMPANJA - Gillette-lahjasetti sisältäen miesten All Purpose Stylerin ja Gillette Limited Edition Sensitive -parranajogeelin 200 ml 

producer

KAMPANJA - Giftpack Styler + 200ml Gel. Tasaista trimmausta, Ihonmyötäistä ajoa sekä tarkkaa rajausta-Gillette All Purpose Stylerilla.

7702018548958 EAN: 7702018548958
Valmistaja: GILLETTE
Valmistajan tuotekoodi: 7702018548958
Valmistajan WWW-sivut: GILLETTE
Pakkauskoko: 6
Anna lahjaksi mahdollisuus luoda mikä hyvänsä partatyyli yhdellä tarkalla välineellä. Tämä miesten lahjapakkaus sisältää Gillette All Purpose Stylerin ja 200 ml:n Limited Edition Sensitive -parranajogeelin.
Styler tarjoaa kaiken, mitä tarvitset minkä tahansa tyylin luomiseen; se trimmaa tasaisesti, ajaa ihonmyötäisesti ja rajaa tarkasti. Se on vesitiivis, minkä ansiosta voit käyttää sitä turvallisesti myös suihkussa. Herkälle iholle tarkoitettu parranajogeeli sisältää Ultra Comfort Complex -yhdistelmän. Se viilentää rauhoittaen ihoa ja auttaa suojaamaan ihoa ajon aikana, minkä ansiosta iho jää puhtaan ja miellyttävän tuntuiseksi. Gillette Fusion5 ProGlide -partahöylän sisältävä lahjasetti - anna lahjaksi sileä, tarkka ajo! Pakkaus sisältää Fusion5 ProGlide -partahöylän ja 75 ml:n Limited Edition Sensitive -parranajogeelin. Höylässä on viisi kitkaa vähentävää terää, FlexBall-tekniikka, voitelunauha ja parranrajausterä. Herkälle iholle tarkoitettu parranajogeeli sisältää Ultra Comfort Complex -yhdistelmän. Se viilentää rauhoittaen ihoa ja auttaa suojaamaan ihoa ajon aikana, minkä ansiosta iho jää puhtaan ja miellyttävän tuntuiseksi.