Lisävirtalaturi

VERBATIM AA Power Pack- Lisävirta lataa missä tahansa! Jos puhelimesta tai jostakin muusta micro-USB:llä ladattavasta laitteesta alkaa loppua virta, lisää 4 kpl AA-paristoja virtalähteeseen, kytke se laitteeseesi ja jatka siitä, mihin jäit!

97928 EAN: 0023942979289
Valmistaja: VERBATIM
Valmistajan tuotekoodi: 97928
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: VERBATIM

Lisää vain 4 kpl AA-paristoja virtalähteeseen ja kytke se laitteeseen. Näin voit puhua, kuunnella musiikkia tai pelata kauemmin.
Voit ladata monenlaisia laitteita, esimerkiksi iPhonen, iPod Touchin, Nanon tai Shufflen, mikro-USB:llä ladattavan älypuhelimen tai langattomat Bluetooth-kuulokkeet.
Kevyt ja ohut muotoilu tekee laitteesta ihanteellisen matkakumppanin.
Jopa 8 tuntia* lisää puheaikaa.
Verbatimin 2 vuoden rajoitettu takuu.
Tuloliitäntä: 4 x AA-paristo
Lähtöliitäntä (USB): enint. 5 VDC, 1 000 mA
Tuotteen mitat: 81 mm x 35 mm x 36 mm (P x L x K)
Tuotteen paino: 42 g

Pakkauksen sisältö:
AA Power Pack
USB?mikro-USB-johto
Käyttöopas

AA Power Pack ? lataa missä tahansa!
Nyt voit puhua pitempään, kuunnella enemmän musiikkia, pelata enemmän ja katsoa enemmän videoita, eikä sinun tarvitse pelätä akun loppumista. Jos puhelimesta tai jostakin muusta mikro-USB:llä ladattavasta laitteesta alkaa loppua virta, lisää 4 kpl AA-paristoja virtalähteeseen, kytke se laitteeseesi ja jatka siitä, mihin jäit! AA Power Packistä saat jopa 8 tuntia* lisää puheaikaa, 24 tuntia* lisää musiikkia tai 6 tuntia* enemmän videoita.

AA-paristot tuovat mukavuutta ? ei rajoja!
AA Power Pack toimii millä tahansa AA-paristoilla, joko alkali- tai ladattavilla paristoilla, ja tuo lisävirtaa mukaan matkalle. Lisää 4 kpl AA-paristoja virtalähteeseen ja pääset käyttämään ja lataamaan puhelimesi, kuulokkeet tai muita laitteita.

Yleiskäyttöinen ? lataa melkein mitä tahansa!
AA Power Packillä voi ladata monenlaisia laitteita ? esimerkiksi iPhonen, iPodin, mikro-USB:llä ladattavan puhelimen tai langattomat Bluetooth-kuulokkeet.
Voit käyttää lataamiseen joko iPhonen omaa datakaapelia** tai virtalähteen mukana tulevaa USB?mikro-USB-johtoa.

* Perustuu iPhone 4s -malliin. Käyttöaika riippuu ladattavasta laitteesta.
** Ei sisälly toimitukseen.