Marshall Major IV Bluetooth Black 1005773

producer

Marshall Major IV Bluetooth Black 1005773 . Bluetooth kuuloke handsfree toiminnolla, . Akulla 80 h käyttöaika , pakkauksessa mukana myös kuulokejohto sekä kuunteluun että äänen jakamiseen. Lisälaturilla myös Langaton lataus mahdollista.

1005773 Marshall Major IV EAN: 7340055379458
Valmistaja: Marshall
Valmistajan tuotekoodi: 1005773
Takuu: 12kk
Valmistajan WWW-sivut: Marshall
Pakkauskoko: 18
Marshallin ikoniset Major IV -kuulokkeet jotka tarjoavat yli 80 täyttä tuntia langatonta toistoaikaa ja joissa on langaton lataus ja uusi entistä ergonomisempi muotoilu. Virta riittää yli kolmeksi kokonaiseksi päiväksi, joten sinun ei enää tarvitse olla huolissasi siitä, että kuulokkeesi lakkaisivat toimimasta juuri silloin, kun niitä tarvitset. Major IV -kuulokkeiden räjähtävä ääni on yli 55 vuoden asiantuntemuksen tulosta. Räätälöidyt dynaamiset elementit tuottavat jykeviä bassoääniä, siloisia keskiääniä ja kirkkaita korkeita ääniä, joista muodostuu ääni, jota et koskaan halua sammuttaa.
Major IV -kuulokkeet takaavat, että kun olet uppoutuneena musiikkiisi, kymmenes tunti on aivan yhtä mukava kuin ensimmäinenkin. Major IV -kuulokkeiden korvakupit ovat entistäkin pehmeämmän tuntuiset ja sopivat entistä paremmin korvan muotoon, minkä ansiosta kuulokkeet tuntuvat mukavilta pitkäkestoisessakin käytössä. Langattoman latausmahdollisuuden ansiosta kuulokkeiden lataaminen onnistuu entistäkin helpommin - eikä sinun enää tarvitse metsästää latausjohtoa toisiinsa sotkeutuneiden johtojen seasta. Major IV -kuulokkeet ovat yhdistelmä entistä parempaa käytettävyyttä sekä Marshallin klassisia elementtejä, joita ovat esimerkiksi musiikin ja puheluiden hallintaan tarkoitettu monitoimisäädin, kuvioitu musta vinyylimateriaali sekä Marshall-teksti. Tuloksena on muotoilu, jota voidaan sanoa sekä legendaariseksi että innovatiiviseksi.

TUNNUSOMAINEN ÄÄNI
Major IV -kuulokkeet tarjoavat Marshallin tunnusomaista ääntä, jota olet tottunut Marshallin kuulokkeilta odottamaan. Major IV -kuulokkeiden räjähtävä ääni on yli 55 vuoden asiantuntemuksen tulosta. Räätälöidyt dynaamiset elementit tuottavat jykeviä bassoääniä, siloisia keskiääniä ja kirkkaita korkeita ääniä, joista muodostuu täyteläinen ja omaa luokkaansa oleva ääni, jota et koskaan halua sammuttaa.

YLI 80 TUNTIA LANGATONTA TOISTOAIKAA
Major IV -kuulokkeet tarjoavat yli 80 täyttä tuntia langatonta toistoaikaa. Virta riittää yli kolmeksi kokonaiseksi päiväksi, joten sinun ei enää tarvitse olla huolissasi siitä, että kuulokkeesi lakkaisivat toimimasta juuri silloin, kun niitä tarvitset. Nämä kuulokkeet on totisesti tehty pitkäkestoiseen käyttöön. Jos virta sattuisi kuitenkin joskus loppumaan, kytke vain 3,5 mm:n johto laitteeseesi ja jatka kuuntelemista. Major IV -kuulokkeissa on lisäksi pikalatausmahdollisuus - vain 15 minuutin latauksella saat 15 tuntia kuunteluaikaa lisää.
ENTISTÄ ERGONOMISEMPI MUOTOILU
Major IV -kuulokkeiden uusi, entistä ergonomisempi muotoilu takaa sen, että kun olet uppoutuneena musiikkiisi, kymmenes tunti on aivan yhtä mukava kuin ensimmäinenkin. Major IV -kuulokkeiden korvakupit ovat entistäkin pehmeämmän tuntuiset ja sopivat entistä paremmin korvan muotoon, minkä ansiosta kuulokkeet tuntuvat mukavilta pitkäkestoisessakin käytössä
LANGATON LATAUS
Major IV -kuulokkeet voidaan ladata langattomasti, joten niiden lataaminen onnistuu nyt entistäkin helpommin. Voit jättää kuulokkeesi siististi latausalustalle, ja korvakuppien musta silikonireunus pitää huolen siitä, että kuulokkeet myös pysyvät paikoillaan. Käytä vähemmän aikaa laturisi etsimiseen toisiinsa sotkeutuneiden johtojen seasta ja enemmän aikaa musiikkisi kuunteluun.
Laatikossa on mukana USB-C-latauskaapeli. Langaton latausalusta ei sisälly toimitukseen.
MONITOIMISÄÄDIN
Monitoimisäätimellä voit toistaa laitteesi ääntä tai pysäyttää sen, siirtyä kappaleiden välillä, säätää äänenvoimakkuutta sekä kytkeä kuulokkeiden virran päälle ja pois päältä. Lisäksi voit vastata puheluihin sekä hylätä tai lopettaa niitä vain muutamalla helpolla painalluksella.
LEGENDAARINEN MARSHALL-MUOTOILU
Major IV -kuulokkeet ovat yhdistelmä entistä parempaa käytettävyyttä sekä Marshallin klassisia elementtejä. Tuloksena on legendaarinen, mutta samalla innovatiivinen muotoilu. Uusi taittuva nipistin mahdollistaa sen, että Major IV -kuulokkeet taittuvat vielä pienemmiksi ja korvakupit tulevat suojatuiksi liialta kulumiselta. Kuulokkeissa on kosketusherkkä ja tehokas monitoimisäädin, kuvioitua mustaa vinyylimateriaalia, Marshall-teksti sekä kestävä ja vankka rakenne, jota tarvitaan vauhdikkaan arjen keskellä.
JAA MUSIIKKIASI
Major IV -kuulokkeiden 3,5 mm:n liitäntään voidaan kiinnittää virtajohto, kun virta on vähissä, mutta sen ansiosta voit myös kuunnella musiikkiasi yhdessä ystäväsi kanssa. Musiikin jakaminen ystävien kanssa onnistuu siis nopeasti ja helposti.
· Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
· Elementit: 40 mm, dynaaminen
· Herkkyys: 99 dB SPL (100 mW @ 1 kHz)
· Impedanssi: 32 Ohmia
· Akunkesto: 80+ tuntia
· Latausaika: 3 tuntia tyhjästä täyteen, 15 min pikalataus tuo 15 tuntia toistoaikaa
· Integroitu mikrofoni
· Bluetooth 5.0 , Kantama noin 10 m
· 3,5 mm audioliitäntä
· Kokoontaittuva rakenne
· Paino: 165 g
· Pakkauksessa: Major IV -sankakuulokkeet, 3,5 mm audiokaapeli, USB-C-latauskaapeli, käyttöopas