ORAL-B GENIUS 10100S SÄHKÖHAMMASHARJA PURPLE

producer

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA GENIUS 10100S PURPLE. Oral-B:n Genius, kaunis kuin koru liilan sävyssä! Harjassa on kuusi erilaista harjaustilaa sekä mahdollisuus saada reaaliaikaista palautetta harjaustultuloksesta. Sis. matkakotelon.

4210201206262 EAN: 4210201206262
Valmistaja: Oral-B
Valmistajan tuotekoodi: 4210201206262
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: Oral-B
Pakkauskoko: 3
Oral-B Genious 10100S Purple Orchid sähköhammasharja

Oral-B:n edistyksellisempiä Genius-sähköhammasharjoja ja vielä kaunis kuin koru liilan sävyssä! Harjassa on kuusi erilaista harjaustilaa sekä mahdollisuus saada reaaliaikaista palautetta harjaustuloksesta käyttämällä Bluetooth-yhteyttä ja Oral-B appia. Pakkauksessa mukana 4 vaihtoharjaa kokeiltavaksi - löydä sinulle juuri sopiva! Lisäksi pakkauksessa kaunis koristeltu matkakotelo.

Oral-B Genius -sähköhammasharja liikkuu 58 800 kertaa minuutissa ja se tunnistaa harjan sijainnin ja asennon. Harjassa on lisäksi Gum Guard -teknologia, joka auttaa suojaamaan hampaita ja ikeniä. Mukana tulee useita käteviä lisäosia ja kuudesta eri harjaustilasta on helppo löytää itselle sopivin.

- SmartSeries-sovellus: Sovellus tallentaa harjausrutiinisi ja hammasharjan mukana tulee kätevä teline älypuhelimelle. Voit sen ansiosta helposti hyödyntää kaikkia sovelluksen toimintoja ja ohjeita.

- 3D-puhdistus: Sähköhammasharja värähtelee ja pyörii 58 800 liikettä minuutissa poistaen jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja.

- 6 harjaustilaa: Sähköhammasharjassa on 6 erilaista puhdistustilaa, kuten Pro Clean -, Whitening - tai Gum Care -tilat.

- Gum Guard -teknologia pitää huolen siitä, ettet harjaa liian kovaa, ja harja hidastaa puhdistusliikettä tarvittaessa.

- Akku: Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku antaa jopa 56 minuuttia käyttöaikaa, mikä on riittävästi 2 viikon normaalia käyttöä varten.

- Ajastin ilmoittaa, kun suositeltu 2 minuutin harjausaika on kulunut umpeen.

- SmartColor-rengas: Valitse useista eri väreistä ja kustomoi hammasharja SmartColor-renkaalla. Rengas myös antaa visuaalista palautetta harjauspaineesta, ajasta ja valitusta harjaustilasta.

- Kuljetuskotelo: Mukana tuleva kuljetuskotelo tekee hammasharjan kuljettamisesta helppoa

Myyntipakkaus sisältää:
- Sensi UltraThin -harjaspää
- Whitening-harjaspää
- 2 CrossAction -harjaspää
- Kuljetuskotelo, jossa on USB
- Älypuhelinteline
- Laturi

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: