ORAL-B GENIUS X 20000 LUXE GRAY SÄHKÖHAMMASHARJA

producer

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA GENIUS X 20000 LUXE GRAY. Liiketunnistimilla ja tekoälyllä varustettu Genius X 20000 tunnistaa harjaustyylisi and ohjaa harjausta, jotta saat parhaat tulokset joka päivä. Kuusi harjaustilaa ja lataava matkakotelo.

4210201260233 EAN: 4210201260233
Valmistaja: Oral-B
Valmistajan tuotekoodi: 4210201260233
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: Oral-B
Pakkauskoko: 3
Liiketunnistimilla ja tekoälyllä varustettu Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition tunnistaa harjaustyylisi and ohjaa harjausta, jotta saat parhaat tulokset joka päivä. Harjaaminen hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla on nyt helpompaa kuin koskaan - erinomainen puhdistustulos ja terveemmät ikenet. Edistynyt hammasharja suojaa herkkiä ikeniä ja auttaa ehkäisemään ienongelmia: mullistava Gum Guard -tekniikka, 360 SmartRing ja paineentunnistin hälyttävät ja hidastavat hammasharjan liikkeitä, jos harjaat liian voimakkaasti ja ilmoittavat, mistä harjaat liikaa, jotta saat hellävaraisemmat harjaustottumukset. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: se sisältää litiumioniakun, joka kestää yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition -sähköhammasharjalla et voi epäonnistua harjauksessa. Ei ihme, että Oral-B on maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten suosittelema hammasharjamerkki.

- Tekoäly tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjausta, jotta saat parhaat tulokset joka päivä
- Suojaa ikeniäsi: Paineentunnistin hidastaa automaattisesti harjan liikkeitä ja hälyttää visuaalisesti
- Oral-B CrossAction -vaihtoharjan täydelliseen kulmaan asetetut harjakset auttavat puhdistamaan hampaat perusteellisesti
- Kuusi harjaustilaa, mukaan lukien ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu ja kielen puhdistus
- Premium-matkakotelo lataa hammasharjan ja älypuhelimen samanaikaisesti

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: