ORAL-B PRO2000N CROSSACTION SÄHKÖHAMMASHARJA

producer

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA PRO2000N CROSSACTION. Litiumi-akulla ja Premium laturilla, CrossAction harjaspää. 3D-teknologia, 8 800 värähdystä, 40 000 sykähdystä, Ammattimainen ajastin, Näkyvä paineentunnistin valolla, 2 puhdistusasetusta. UUTUUS!

4210201178682 EAN: 4210201178682
Valmistaja: Oral-B
Valmistajan tuotekoodi: 4210201178682
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: Oral-B
Pakkauskoko: 6
Koe Oral-B Pro 2 - maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten suosittelemalta hammasharjamerkiltä. 2000N-sähköhammasharjan sulavalinjainen varsi auttaa sinua harjaamaan hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla: ammattimaisen ajastimen avulla se auttaa harjaamaan kahden minuutin ajan ja muistuttaa 30 sekunnin välein hammasneljänneksen vaihtamisesta. Sinun tarvitsee vain liikuttaa hammasharjaa ympäri suuta; Oral-B:n ainutlaatuinen pyöreä pää huolehtii lopusta. Se poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja, jotta saat terveemmät ikenet ja tekee hymystäsi valkoisemman ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. Lisäksi hammasharja auttaa suojaamaan herkkiä ikeniä patentoidun paineentunnistusteknologian avulla, joka hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa. Paineentunnistimella varustettu Oral-B Pro 2, 2000N on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa vaihtaa sähköhammasharjaan ja parantaa suun terveyttä. Ei ihme, että Oral-B on maailmanlaajuisesti hammaslääkäreiden eniten suosittelema hammasharjamerkki.
Oral-B Pro 2, 2000N -sähköhammasharja on yhteensopiva seuraavien harjaspäiden kanssa: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

- Poistaa jopa 100 % enemmän plakkia: pyöreä pää puhdistaa paremmin ja antaa terveemmät ikenet 30 päivässä verrattuna käsikäyttöiseen hammasharjaan
- Suojaa ikeniäsi: paineentunnistin hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa
- Valkaisee hampaita hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä
- Kahden minuutin ammattimaisen ajastimen avulla tiedät harjaavasi juuri sopivan ajan
- 2 harjaustilaa: päivittäinen puhdistus ja ikenien hoito

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: