PANASONIC SC-HTB100EGK SOUNDBAR

producer

PANASONIC SC-HTB100EGK SOUNDBAR 45W Bluetooth, 1x HDMI (ARC), 1 x USB, 1 x Optinen sisäänmeno, seinäkiinnitys

SC-HTB100EGK EAN: 5025232920990
Valmistaja: PANASONIC
Valmistajan tuotekoodi: SC-HTB100EGK
Takuu: 12 kk
Valmistajan WWW-sivut: PANASONIC
HTB100 on ohut, tyylikäs soundbar, joka on suunniteltu sopimaan nätisti TV:si alle. Sen kiiltävän mustassa kotelossa, jossa on metallinen kaiutinverkko, on 45 W stereotehoa, jolla saat vaikuttavan äänen ja basson - ja pystyt kuulemaan kaiken. Liitä helposti televisioon HDMI-kaapelilla tai yhdistä puhelimesi Bluetoothilla.

Dynaaminen 45 watin stereoääni
Pienikokoinen HTB100 pyrkii miellyttämään lähettämällä vaikuttavat 45 wattia stereoääntä. Yli kaksi kertaa tavallisia 40 tuuman TV:n kaiuttimia tehokkaampi soundbar auttaa sinua kuulemaan kaiken - ja parantaa suosikkiohjelmistasi ja -elokuvistasi nauttimista.

Elokuvien ääniraitoja tehostava bassorefleksiportti
Pienikokoisessa HTB100:ssa on bassorefleksiportti, jolla voit tehostaa elokuvien ääniraitojen syvempiä ääniä ja saada ne paremmin esiin. Se on myös suunniteltu pitämään dialogi selkeänä, joten mitään ei jää väliin.

Huippuluokan ulkoasu metalliverkkoritilän ansiosta.
Hoikkien linjojensa, tyylikkään kiiltävän mustan pintansa ja metalliverkkoritilänsä ansiosta HTB100 täydentää TV:si ulkonäköä sen äänen lisäksi. Huomaamattomasti TV:n alle sijoitettuna se ei vie huomiota näytössä olevasta toiminnasta.

Sopii seinälle asennettavaksi
HTB100 on helppo kiinnittää seinään TV:n alle sen sisäisten kiinnitysaukkojen ansiosta. Kiinnitä vain mukana toimitetut ruuvit seinään, aseta se paikalleen ja liitä HDMI-kaapeli. Sopii huoneisiin, joissa selkeät pinnat ovat tärkeitä.

Yksinkertainen liitäntä televisioon HDMI ARCin kautta
HTB100: liittäminen televisioon vaatii vain yhden kaapelin. HDMI-kaapeli lähettää stereoäänen ARC-liitännällä TV:stä soundbarin tehokkaampiin kaiuttimiin, joten ääniraidat heräävät henkiin ja korostavat draamaa.

Bluetooth ja USB musiikin toistoon stereoäänellä
HTB100 on myös 45-wattinen Bluetooth-stereokaiutin. Liitä mobiililaitteesi langattomasti ja jaa suosikkikappaleesi tehokkaalla stereoäänellä. Voit myös liittää USB-asemia ja kuunnella MP3-yhteensopivia äänitiedostoja soundbarilla.

- 2.0
- 45w
- Bluetooth
- 1x HDMI (ARC)
- 1x USB
- Optinen liitäntä
- Helppokäyttöinen kaukosäädin
- Paino 1,5kg
- Mitat: (W x H x D) 762 x 58 x 68mm

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: