Pampers Baby Dry Pants S6 15+kg säästöpakkaus 33 kpl

producer

Pampers Baby Dry Pants S6 15+kg säästöpakkaus 33 kpl. Pampers Baby-Dry Pants -housuvaippa on helppo pukea ja se riisutaan yhdellä sujuvalla liikkeellä: repäise vain sivut auki. UUSI TUOTEKOODI!

8001841461298 EAN: 8001841461298
Valmistaja: Pampers
Valmistajan tuotekoodi: 8001841461298
Valmistajan WWW-sivut: Pampers
Pakkauskoko: 3
Uusi entistäkin parempi Pampers-vaippa. Parempi koko vaipan kattava vuotosuoja, vuotoja ehkäisevät jalansuut. Suurempi AGM-kapasiteetti vaipan ytimessä, pystyy imemään yhden lisäpissan enemmän, pidemmät yöunet myös vauvan vanhemmille. Kattava suoja, uudet joustavat kiinnitysteipit joka takaa paremman istuvuuden ja asettuu hyvin vyötärölle. Suloinen Safari-teemainen vaippakuviointi. Uusi paranneltu pakkaus sekä selkeämpi tuote-erottelu pakettien värien ansiosta.

Kun lapsesta tulee aktiivisempi, vaipan vaihto voi muuttua hankalaksi lapsen kiemurrellessa. Silloin voi olla kätevämpi käyttää Pampers Baby-Dry Pants -housuvaippaa. Pampers Baby-Dry Pants -housuvaippa on helppo vetää päälle ja riisua auki repäistävien sivujen ansiosta. Vaipan hyvän istuvuuden ansiosta se on mukava päällä ja mukautuu lapsen muotoihin ja liikkeisiin. Ilmakanavien ansiosta ilma kiertää vapaasti vaipan sisällä antaen jopa 12 tuntia hengittävää kuivuutta. Tee vaipan vaihtamisesta helppoa Pampers Baby-Dry Pants -housuvaipoilla - ja ryömiminen voi jatkua!