Pampers Premium Protection Housuvaipat Koko 6 15+kg 26 kpl, Pampersin parasta mukavuutta ja suojaa helposti puettavassa housuvaipassa.

Premium Protection Pants S6 15+kg säästöpakkaus 26 kpl. Korvaa tuotteen 8001090184276.

8006540489703 EAN: 8006540489703
Valmistaja: Pampers
Valmistajan tuotekoodi: 8006540489703
Valmistajan WWW-sivut: Pampers
Pakkauskoko: 3
Tarjoa lapsellesi Pampersin parasta mukavuutta ja suojaa Pampers Premium Protection -housuvaippojen muodossa. Ainutlaatuinen Stop & Protect -tasku auttaa ehkäisemään ohivuotoja vaipan takaosassa, ja tarjoaa jopa 12 tunnin vuotosuojan koko vaipalle.
Kun lapsi alkaa liikkua enemmän, kannattaa valita housuvaippa, joka istuu mukavasti ja antaa luotettavaa suojaa mukautuen lapsen liikkeisiin. Pampers Premium Protection -housuvaipat tarjoavat Pampersin parasta mukavuutta ja suojaa. 360° Comfort Fit -ominaisuuden joustava vyötäröresori sekä erittäin pehmeät ja joustavat materiaalit myötäilevät liikkuvan lapsen muotoja. Kuten kaikki Pampers housuvaipat, myös Pampers Premium -housuvaippa on helppo vaihtaa vaikka lapsi kiemurtelisi villisti: vedä päälle yhdellä liikkeellä, riisu repäisemällä sivut auki ja hävitä helposti kiertämällä rullalle ja sulkemalla teipillä. Vanhempien tapaan Pampers asettaa lasten turvallisuuden kaiken muun edelle: Pampers Premium Protection -housuvaipat ovat dermatologisesti testattuja. Ne ovat Skin Health Alliancen dermatologien hyväksymiä ja riippumattoman tutkimuslaitoksen OEKO-TEX Standard 100 -sertifioimia. Haluatko tietää lisää Pampersin käyttämistä materiaaleista? Käy osoitteessa pampers.fi

-Pampersin parasta mukavuutta ja suojaa todella pehmeillä ja joustavilla materiaaleilla
-Vaipanvaihto on helppoa: vedä vain vaippa päälle
-Helppo riisua: repäise vain sivut auki, kääri rullalle, kiinnitä teipillä ja hävitä vaippa
-Stop & Protect -tasku tarjoaa jopa 12 tunnin vuotosuojan koko vaipalle
-360° Comfort Fit: joustaa myötäillen lapsen muotoja ja auttaen ehkäisemään rakoja ja vuotoja
-Kosteudenilmaisin kertoo, milloin lapsen vaippa on mahdollisesti vaihdettava
-Erittäin tehokas ydin - imee nesteen välittömästi ja antaa jopa 12 tunnin vuotosuojan koko vaipalle
-Riippumattoman tutkimuslaitoksen OEKO-TEX Standard 100 -sertifioimia