Panasonic TX-43HX702E

producer

Videot:

Panasonic TX-43HX702E ANDROID UHD 4K, HDR10, HLG, DOLBY VISION, WIFI, Bluetooth, DVB-T/-T2/-C/-S2, CI+, 4xHDMI, 2xUSB, Kiinteä Chromecast, Yle Areena, Ruutu, MTV, Netflix, Google Play, YouTube. Cable HDReady, AntennaReadyHD. Ääniohjaus

TX-43HX702E EAN: 5025232939213
Valmistaja: PANASONIC
Valmistajan tuotekoodi: TX-43HX702E
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: PANASONIC
HX702 4K HDR Android TV. Se se yksinkertaistaa viihdekokemuksesi. Yli 400 000 elokuvaa ja sarjaa käytössäsi yhdessä paikassa. Etsi sisältöä äänesi avulla. Voit myös lähettää valokuvia, videoita ja musiikkia laitteista televisioon helposti kiinteän Chromecastin avulla.

Google Play:
Lataa kaikki suosikkisovelluksesi ja -pelisi Google Play -kaupasta. Voit nauttia niistä isolla näytöllä ja käyttää niitä helposti mukautetulla Android TV -kotinäytöllä.

Kiinteä Chromecast:
Voit lähettää suosikkielokuvasi ja -musiikkisi ja paljon muuta helposti televisioon kiinteän Chromecastin avulla. Valitse sisältö ja lähetä se HX702 Android TV -televisioon yhdellä sormenliikkeellä. Ystäväsi ja perheesi näkevät kuvat selkeästi kaikessa loistossaan.

4K HDR:
HX702-sarjan 4K-televisiot tukevat useita HDR (High Dynamic Range) -muotoja ja Hybrid Log-Gammaa, elokuvien ja UHD Blu-ray -levyjen standardimuotoa. HDR-videolle on ominaista, että valkoiset ovat kirkkaammat ja mustat syvemmät kuin SDR (Standard Dynamic Range) -videossa, joten voit nauttia värikkäästä 4K-kuvanlaadusta kotonasi.

4K Colour Engine:
HX702-television 4K Colour Engine on erityinen kuvankäsittelysiru, joka tuo luonnolliset värit televisioruutuun. Uskomaton sisältö, kuten 4K Ultra HD -televisio-ohjelmat, elokuvat ja pelit heräävät eloon luonnollisina, jotta voit nauttia niistä.

Dolby Vision:
Dolby VisionT herättää yhteensopivat UHD Blu-rayT -levyt ja 4K-videon suoratoiston eloon - uskomattomilla väreillä, kontrastilla ja kirkkaudella. Dynaamista metadataa käytetään HDR-kuvan säätämiseen kohtaus kohtaukselta tarinan edistyessä, tummissa ja vaaleissa kohdissa.

Liitännät:
HDMI 4 kpl
USB2, 2 kpl
Ethernet
Kuulokeliitäntä
Optinen liitäntä
VGA
Audio 3,5mm input
RCA component Video input

Bluetooth
WiFi
Ääniohjaus Google Assistant

Tarkemmat tekniset tiedot:
https://www.panasonic.com/fi/consumer/televisiot/4k-tv/tx-43hx702e.specs.html

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: