RB-M700BE-C

producer

Videot:

PANASONIC RB-M700BE-C LANGATTOMAT VASTAMELUKUULOKKEET JOISSA SYVÄ BASSO. Noice cancelling - Aktiivinen taustamelun vaimennus. Bluetooth handsfree. 20 tunnin toisto, pikalataus, Voice assistant. Bass reactor. Väri: Valkoinen

RB-M700BE-C EAN: 5025232935574
Valmistaja: PANASONIC
Valmistajan tuotekoodi: RB-M700BE-C
Takuu: 12kk
Valmistajan WWW-sivut: PANASONIC
Langattomat RB-M700B-kuulokkeet, joissa syvä basso
Aktiivinen melunvaimennus vähentää ympäristön ääniä samalla, kun bassokuristin vahvistaa bassoa värinän avulla, joten voit uppoutua syvään, voimakkaaseen bassoääneen missä tahansa.

Tunne häiriötön basso
Aktiivinen melunvaimennus poistaa ympäröivät äänet, jotka häiritsevät alkuperäistä bassoääntä, joten basso on selkeämpi ja elävämpi.

Syvä basso antaa sinulle energiaa
XBS DEEP (Extra Bass System Deep) -toiminto toistaa tarkasti määritetyn syvän basson, jonka ansiosta tunnet dynaamisen äänen vaikutuksen koko vartalossasi aivan kuin olisit paikalla keikalla tai konsertissa.

Voimakas fiilis kuin live-musiikissa
Bassokuristin vahvistaa matalia taajuuksia värinän avulla ja luo bassoäänen, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit itse paikalla keikalla.

Sopii hyvin kaikille korville
M-sarjassa käytetään Side Pressure Dispersion -tekniikkaa, joka jakaa korvien ympärille sivuilta tulevan paineen tasaisesti ja takaa mukavan sopivuuden. Tämän ansiosta voit nauttia musiikista pidempään.

Tarkasti määritetty syvä bassovaste
Free Edge -elementtijärjestelmässä on erittäin elastinen nanokuitukalvo, jota ei ole kiinnitetty suoraan elementin kehykseen. Tämä tekee kalvon liikkeistä pehmeämpiä ja tuottaa dynaamisen, suuritarkkuuksisen bassoäänen.

Voice Assistant -aktivointi
Voit käynnistää älypuhelimen äänitoiminnon ja valita musiikkia, säätää äänenvoimakkuutta ja soittaa puheluja ääntäsi käyttäen.

Tarkemmat tekniset tiedot:
https://www.panasonic.com/fi/consumer/kuulokkeet/on-ear/rb-m700b.specs.html