TomTom GO Expert 7" GPS PAIKANNIN

TomTom GO Expert7" LTM&T LIVE Itsenäinen GPS-paikannin 7" näytöllä .Esiasennettuna EU 49 kartat elinikäinen ilmainen karttapäivitys! Päivitykset WiFi:n kautta LIFETIME LIVE PALVELUT Tarvitsee puhelimen tms laitteen nettiyhteyttä! .

1YB7.002.20 EAN: 0636926105729
Valmistaja: TOMTOM
Valmistajan tuotekoodi: 1YB7.002.20
Takuu: 12kk
Valmistajan WWW-sivut: TOMTOM
Pakkauskoko: 10
TomTom GO Expert 7" Asiantuntevaa navigointia suuriin ajoneuvoihin 7" kosketusnäyttö ammattinavigoinnilla. Elinkäiset ilmaiset karttapäivitykset
Päihitä ruuhkat
Etsi nopeimmat reitit ruuhkan välttämiseksi hyödyntämällä reaaliaikaisia liikennetietoja Bluetoothin kautta. Lisäksi saat käyttöösi yhden (ilmaisen) vuoden nopeuskamerahälytykset turvallisempia ajomatkoja varten.
Ohjaa rennosti oikealle kriittisissä kaistanvaihdoissa
Edistyksellinen reititys ja kaistaohjaus varmistavat, että sinulla on riittävästi aikaa siirtyä oikealle kaistalle ennen liittymistä poistumista ja hankalia risteyksiä.
Aja luottavaisin mielin maailmankarttojen avulla
Kun teihin tulee muutoksia, myös karttasi muuttuu. Hyödynnä nyt markkinoiden tarkimmat ja ajantasaisimmat maailmankartat, joiden päivitys tapahtuu 3 kertaa nopeammin 5 Ghz:n Wi-Fin ansiosta.
Aina valmistautunut siihen, mitä edessäpäin on
Saat selkeitä, reaaliaikaisia hälytyksiä ajoneuvoosi mahdollisesti vaikuttavista rajoituksista, kuten esimerkiksi siltojen korkeuksista, ADR-tunneleista, UN-luokan rajoituksista ja tietulleista.

Koe TomTom GO Expert ja aja luottavaisin mielin. Reaaliaikaiset hälytykset, älykkäät kiertotiet ja suurelle ajoneuvollesi räätälöidyt reitit pitävät sinut ajan tasalla siitä, mitä edessäpäin on.
Navigoi helposti 7-tuumaisen kosketusnäytön avulla,voit katsella reittiä kätevästi HD-näytöstä, jonka tarkkuus on markkinoiden paras. Yksikään yksityiskohta ei jää huomaamatta. Selkeä ääniopastus tehokkaasta kaiuttimesta tekee navigoinnista entistäkin helpompaa.
4 kertaa nopeampi reagointi
Saat tarvitsemasi tiedot heti. HD-kosketusnäytössä on laskentatehoa entistä enemmän, joten reagointi on neljä kertaa nopeampaa - markkinoiden nopeinta. Pyyhkäise, zoomaa ja kirjoita. Kaikki sujuu nopeasti ja vaivatta GO Expertillä.