Transcend DrivePro 250 Autokamera, F/2.0 140° (WiFi, GPS)

producer

Videot:

Transcend DrivePro 250 autokamera. 140° laajakulmalinssi (F/2.0), 1080p kuvanlaatu ja 2,4" LCD-näyttö. Muita ominaisuuksia WiFi, GPS, törmäys- ja kaistavahti ja sisäänrakennettu akku. Myyntipakkauksessa 32GB muistikortti ja imukuppiteline.

TS-DP250A-32G EAN: 0760557849711
Valmistaja: TRANSCEND
Valmistajan tuotekoodi: TS-DP250A-32G
Takuu: 24 kk
Valmistajan WWW-sivut: TRANSCEND
Pakkauskoko: 25
Transcend DrivePro 250 autokamera pitää huolen, että tien tapahtumat tallentuvat jatkuvasti ja pysyvät turvassa etenkin silloin kun tapahtuu. Myyntipakkaukseen kuuluu imukuppiteline ja 32GB microSDHC muistikortti.

OPTIIKKA
kuvakenno F/2.0 aukkosuhteella ja 140° laajakulmalinssillä. Videokuva tallentuu 1080p kuvanlaadulla ja WDR (Wide Dynamic Range) teknologia pitää huolen, että kuva on mahdollisimman kirkas ja selkeä jopa pimeällä.

HÄTÄTALLENNUS
Kameran liikesensorin havaitsema törmäys aktivoi hätätallennus-toiminnon, jonka ansiosta onnettomuus ja sitä edeltävät sekunnit suojataan ylikirjoittamiselta. Hätätallennuksen voi aktivoida myös manuaalisesti omasta painikkeesta.

SISÄÄNRAKENNETTU AKKU
Sisäänrakennettu akku pitää huolen, että onnettomuuden tapahtumat tallentuvat katkeamatta, vaikka törmäyksessä oman auton virrat katkeisivatkin.

PARKKIVALVONTA
Mikäli kamera on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen, voidaan se aktivoida ottamaan time-lapse kuvaa myös auton moottorin sammuttua. Näin myös parkkipaikan tapahtumista jää jälki kameran muistiin.

LCD NÄYTTÖ
2,4" LCD näytön ansiosta kamerasta löytyvät myös ajovalo- ja kuskin vireystila muistutustoiminnot sekä kaistavahti ja keulan törmäysvaroitin. Kameralla on myös mahdollisuus ottaa valokuvia jopa videotallennuksen ollessa käynnissä.

WI-FI
Langattoman Wi-Fi yhteyden ansiosta kameraa voidaan ohjata myös DrivePro-sovelluksen avulla. Sovelluksessa pystyy seuraamaan tallennusta, muuttamaan kameran asetuksia ja jopa lataamaan tallenteita omaan puhelimeen.

GPS
Kamera tallentaa videokuvan lisäksi myös GPS-koordinaatit, jotta mahdollisen onnettomuus tai tapahtumapaikan sijainta voidaan tarkasti määrittää myös jälkikäteen.

TALLENNUS MUISTIKORTILLE
Kameran tallennustilana toimii microSD muistikortti. Korttipaikka tukee 8-128GB Class 10 tai uudempia microSD muistikortteja.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: