Wave QI pöytäteline 10W langattomalla pikalatauksella.

Wave QI pöytäteline 10W langattomalla pikalatauksella. Output: laitteen mukaan itsestään säätyvä, normaali lataus 5W teholla, pikalataus Apple laitteille 7,5W, pikalataus 10W esim. Samsung laitteille. Suuri latausala kolmen latauskelan ansiosta.

WAVE-QI-FC-STAND EAN: 6418312137842
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-QI-FC-STAND
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Pakkauskoko: 30
Wave Langattomalla Pikalataustelineellä lataaminen tapahtuu tehokkaasti ja vaivattomasti ilman latauskaapelin kytkemistä puhelimeen. Samalla kun puhelin latautuu, toimii latausalusta myös kätevästi telineenä, jotta voit samalla nauttia mediasisällöstä tai selata internettiä.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Langaton laturi osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Se tukee myös yleisiä langattoman pikalatauksen standardeja, joten Android tai iOS puhelimen langaton lataaminen on aiempaa nopeampaa.

TAITTUVA DESIGN
Sopivan katselukulman säätäminen käy helposti telineen kulmaa säätämällä ja lataustelineen saa kätevästi taitettua pieneen tilaan, joten se kulkee kätevästi mukana myös matkoilla.

KOLMEN KÄÄMIN RAKENNE
Laturi kätkee sisäänsä kolme latauskäämiä, minkä avulla teline on yhteensopiva kaikkien langatonta Qi-latausta tukevien laitteiden kanssa ja lataus onnistuu myös puhelimen ollessa vaakatasossa.


TEKNISET TIEDOT:
- Output Qi: 5V/1A (5W), 9V/0,85A (7,5W), 9V/1,1A (10W)
- Latausetäisyys: 10mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
- Input MicroUSB: 5V/2A, 9V/1,8A
- Pakkauksen sisältö: 1 x Langaton Pikalatausteline, 1 x MicroUSB-kaapeli (1m)

HUOM! Pikalatausnopeudet vaativat QC2.0/3.0 tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen.
Kaikki Qi -yhteensopivat laitteet löydät täältä: https://www.qinside.biz/en/support/qi-enabled-phones-2019