Wave Cleaning Wipes, Näytön puhdistusliinat

producer

Videot:

Wave Cleaning Wipes, Näytön puhdistusliinat. Antistaattinen puhdistusliina pölyn, lian ja rasvan poistoon. Pakkaus sisältää 100kpl kosteita puhdistusliinoja.

WAVE-CLEAN-WIPES EAN: 6418312155372
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-CLEAN-WIPES
Takuu: 6kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Pakkauskoko: 6
Wave Cleaning Wipes on tehokas antistaattinen puhdistusliina, joka soveltuu loistavasti näyttöjen puhdistukseen. Liinojen avulla puhdistat näppärästi myös esimerkiksi tietokoneen näppäimistön tai kaukosäätimen. Liinat poistavat tehokkaasti pölyn, lian ja rasvan. Pakkauksen kannessa on innovatiivinen sulkumekanismi, jonka ansiosta liinat eivät kuivu, vaan pysyvät kosteina tarvittaessa pidemmänkin aikaa. Pakkaus sisältää 100 kpl liinoja.

Käyttöohje: Avaa kansi ja poista liinoja suojaava sinettikalvo. Vedä rullan keskellä oleva liina ulos ja työnnä se kannessa olevan aukon läpi, sulje kansi. Vedä liinaa aukosta viistosti ulos, jolloin se katkeaa repäisykohdasta. Kierrä kansi tämän jälkeen takaisin kiinni, jotta liinat eivät pääse kuivumaan.


Lue etiketti ennen käyttöä! Jos tarvitset lääketieteellistä apua, pidä tuotepakkaus saatavilla. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli mahdollista. Jatka huuhtomista.

Jos kemikaalia on nielty: Ota välittömästi yhteyttä Myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin.

Sisältää: <5% amfoteerisia tensidejä ja ionittomia tensidejä.
Säilöntäaineet: Metyyli-isotiatsolinoni & Metyylikloori-isotiatsolinoni. Säilöntäaineet sisältävät: 5-chloro-2-methyl-2h-isothiazol-3-one [ec no 247-500-7] ja 2- methyl-2h-isothiazol-3-one [ec no 220-239-6].

Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: