Wave Full Cover 3D Panssarilasi, OnePlus 8 Pro, Musta Kehys

producer

Videot:

Wave Full Cover 3D Panssarilasi OnePlus 8 Pro puhelimille. Koko näytön peittävä lasikalvo mustalla kehyksellä. Näytönsuoja on valmistettu 9H kestävästä ja 0,33mm ohuesta lasista. Pakkauksessa yksi lasi ja puhdistusvälineet.

WAVE-FC3D-OP-8P-BK EAN: 6418312156065
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-FC3D-OP-8P-BK
Takuu: 12 kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Pakkauskoko: 50
Wave Full Cover 3D Panssarilasi on puhelimen näytönsuojien kovinta kärkeä. Panssarilasin asennus käy käden käänteessä ja se tarjoaa ohuesta rakenteesta huolimatta erinomaisen tuntuman sekä huomattavasti lisäsuojaa iskuja ja naarmuuntumista vastaan.

Tämä suojalasi on yhteensopiva OnePlus 8 Pro puhelimen kanssa. Lasin reunoja kiertävät kehykset ovat väriltään mustat.

ERITTÄIN OHUT
Panssarilasi on vain 0,33mm ohut ja asennettuna lähes huomaamaton. Sen pinta on myös käsitelty ehkäisemään sormenjälkien ja rasvan tarttumista.

TUTTU TUNTUMA
Tämä näytönsuoja on valmistettu oikeasta lasista, joten se vastaa kosketustuntumaltaan puhelimen omaa näyttölasia.

9H KESTÄVYYS
Karkaistu lasi kestää normaalia lasia paremmin naarmuja ja kulumaa sekä on särkyessään turvallisempi irrottaa puhelimesta.

REUNASTA REUNAAN
Wave Full Cover 3D Panssarilasi suojaa puhelimen näyttölasin reunasta reunaan, huomioiden myös näytön kaareutuvat sivut.

Tuotteen teknisistä ominaisuuksista johtuen puhelimen näyttöön integroitua sormenjälkilukijaa ei voi käyttää tämän tuotteen kanssa.


HUOM! Tuotteen takuu kattaa valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia kulumista, välillisesti aiheutuneita vahinkoja tai väärinkäytöstä aiheutuneita vahinkoja.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: