Wave Gamegrip -ohjainkahvat puhelimelle

producer

Wave Gamegrip -ohjainkahvat puhelimelle. Kätevät ohjainkahvat parantavat mobiilipelaamisen ergonomiaa ja kätevät liipasimet auttavat peleissä, jossa näppäinasettelua voi säätää. Pakkauksessa kaksi pelikahvaa ja kantopussi.

WAVE-GAMEGRIP-BK EAN: 6418312153842
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-GAMEGRIP-BK
Takuu: 12kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Wave GameGrip -ohjainkahvat vievät älypuhelimella pelaamisen uudelle tasolle. Ohjainkahvojen avulla saat varman otteen puhelimesta pelaamisen ajaksi ja kahden liipaisimen avulla lisäät tarkkuutta ja ominaisuuksia pelaamiseen. Säädettävät kahvat sopivat monen kokoisille puhelimille, katso kokotiedot pakkauksen kyljestä.

VARMA OTE
Ohjainkahvat lisäävät varmuutta ja tuntumaa puhelimella pelaamiseen. Kahvoissa on liipaisimet, jotka toimivat yleisimpien peliohjainten liipaisinnäppäinten tapaan. Useissa peleissä voit ohjelmoida liipaisinten kosketusosien kohdalle toimintoja kuten kaasu/jarru tai tähtää/laukaise.

HELPPOKÄYTTÖISET
Ohjainkahvat on helppo asettaa puhelimeen ja ne pysyvät paikallaan hyvin. Kahvat ovat täysin mekaaniset, joten niille ei tarvitse latailla asennusohjelmistoja eivätkä katkeilevat yhteydet häiritse pelaamista.

KÄTEVÄN KOKOISET
Ohjainkahvat kulkevat kompaktin kokonsa ansiosta tarvittaessa myös kätevästi mukana. Pakkaus sisältää myös säilytyspussin, jossa kahvat pysyvät tallessa.


Pakkauksen sisältö:
- GameGrip -pelikahvat puhelimelle
- Kantopussi

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: