Wave Panssarilasi, Suora, Apple iPad (5th. & 6th. Gen) / Pro (9,7") / Air / Air 2

producer

Wave Panssarilasi Apple iPad (5. ja 6. sukupolven), iPad Pro (9,7"), iPad Air, iPad Air 2 tableteille. Näytön peittävä lasikalvo on valmistettu 9H kestävästä ja 0,33mm ohuesta lasista. Pakkauksessa yksi lasinen näytönsuojakalvo ja puhdistusvälineet.

WAVE-AIR-LASI EAN: 6418312125269
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-AIR-LASI
Takuu: 12kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Tuotteen WWW-sivut: https://www.batpower.fi/index.php?module=ekauppa&type=6&search=6418312125269
Wave Panssarilasi on näytönsuojien kovinta kärkeä. Panssarilasi tarjoaa ohuesta rakenteesta huolimatta erinomaisen tuntuman sekä huomattavasti lisäsuojaa iskuja- ja naarmuuntumista vastaan.

Tämä suojalasi on yhteensopiva Apple iPad (6. sukupolven), Apple iPad (5. sukupolven), Apple iPad Pro (9,7"), Apple iPad Air ja Apple iPad Air 2 tablettien kanssa.

ERITTÄIN OHUT
Panssarilasi on vain 0,33mm ohut ja asennettuna lähes huomaamaton. Sen pinta on myös käsitelty ehkäisemään sormenjälkiä ja rasvoittumista.

TUTTU TUNTUMA
Tämä näytönsuoja on valmistettu oikeasta lasista, joten se vastaa kosketustuntumaltaan tabletin omaa näyttölasia.

9H KESTÄVYYS
Karkaistu lasi kestää normaalia lasia paremmin naarmuja ja kulumaa sekä on särkyessään turvallisempi käyttää ja irrottaa tabletista.

TÄSMÄISTUVA
Wave Panssarilasi suojaa tabletin näyttölasin kattavasti, huomioiden kuitenkin mahdolliset sensorit, äänitiet ja painikkeet.


HUOM! Tuotteen takuu kattaa valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia kulumista, välillisesti aiheutuneita vahinkoja tai väärinkäytöstä aiheutuneita vahinkoja.

Wave Panssarilasi, Suora, Apple iPad (5th. & 6th. Gen) / Pro (9,7") / Air / Air 2

Tuotekoodi:KSLT-IPADAIR-P
EAN-koodi:6418312122800
Wave Suojakotelo Apple iPad 9,7" 6th gen., 5th gen., iPad Air tableteille. Taitettavissa vaakatelineeksi kolmeen eri katselukulmaan. Autosleep-toiminto. Väri: pinkki.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: