Wave Puhelinpussi, Koko L, Musta

producer

Wave Yleismallin puhelinpussi, koko L. Yhteensopiva mm. Apple iPhone 5S / 5 puhelimien kanssa. Pakkauksessa mukana musta kaulahihna ja karabiinilenkki. Pussin takana vetoketjutasku ja vyölenkki. Sisämitat 143x90x10mm. Väri: musta.

WAVE-PUSSIL-B EAN: 6418312123234
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-PUSSIL-B
Takuu: 12 kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Pakkauskoko: 80
Wave Universaalissa puhelinpussissa säilytät kätevästi puhelimen ja muut tärkeimmät tarvikkeesi. Monipuolisten kanto- ja kiinnitysvaihtoehtojen sekä käytännöllisten taskujen ansiosta puhelinpussi on täydellinen tarvike esimerkiksi matkustaessa.

UNIVERSAALISTI SOPIVA
Puhelinpussi sopii puhelimelle kuin puhelimelle riippumatta mallista. Valitse vain sinun puhelimellesi sopiva koko.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ TASKUTILAA
Tarraläpän alla on kaksi taskua, joista toiseen voi sujauttaa puhelimen ja toiseen esimerkiksi passin tai maksukorttikotelon. Pussin takana on vetoketjutasku, johon voit laittaa esimerkiksi avaimet.

KÄTEVÄSTI MUKANA
Puhelinpussia voi kantaa monella kätevällä tavalla. Pussissa on vyölenkki ja kätevä karabiinikoukku, joiden lisäksi mukana tulee myös kaulanauha.

Wave Puhelinpussi, Koko L, Musta

Tuotekoodi:KSLT-IF5H-BLK
EAN-koodi:6418312107500
Wave Book Case musta suojakotelo Apple iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5 puhelimille. Magneettisulkuinen kansi, korttipaikat RFID suojauksella ja läpinäkyvä muovikelkka (PC). Pintamateriaali laadukasta nahkaa.

Tuotekoodi:KSLT-IF5H-WHT
EAN-koodi:6418312108453
Wave Book Case valkoinen suojakotelo Apple iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5 puhelimille. Magneettisulkuinen kansi, korttipaikat RFID suojauksella ja läpinäkyvä muovikelkka (PC). Pintamateriaali laadukasta nahkaa.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: