Wave Qi Autoteline 10W langattomalla pikalatauksella, Musta

producer

Wave Qi Autoteline langattomalla pikalatauksella (5W, 7,5W & 10W). Maksimiteho lataukselle 10W. Ladattavan laitteen mukaan itsestään säätyvä latausteho. Kiinnittyy tukevasti auton ilmastointiritilään. Väri: musta.

WAVE-QI-FC-CAR2 EAN: 6418312152104
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-QI-FC-CAR2
Takuu: 12 kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Pakkauskoko: 20
Wave Langaton Pikalatausteline Autoon kiinnittyy tukevasti auton ilmastointiritilään ja lataa Qi-standardia tukevat puhelimet tehokkaasti ja langattomasti. Samalla esimerkiksi navigointisovelluksen käyttö onnistuu luontevasti.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Langaton laturi osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Se tukee myös yleisiä langattoman pikalatauksen standardeja, joten Android tai iOS puhelimen langaton lataaminen on aiempaa nopeampaa.

HELPPO KÄYTTÄÄ
Telineen asennus ilmastointiritilään käy näppärästi ja puhelimen kiinnittäminen onnistuu sivupidikkeitä kevyesti yhteen puristamalla. Irrottaminen onnistuu vapautuspainiketta painamalla.

TUKEVA RAKENNE
Teline kiinnittyy ilmastointiritilään tukevasti metallirakenteisella puristimella. Puhelin myös pysyy telineessä tiukasti pohja- ja sivupidikkeiden avulla, joten puhelin voidaan tarvittaessa kääntää myös vaakatasoon.


Tekniset tiedot:

- Output Qi: 5V/1A (5W), 9V/0.85A (7,5W), 9V/1.1A (10W)
- Latausetäisyys: 10mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
- Input USB Type-C: 5V/2A, 9V/1,8A
- Input DC: 12V/24V
- Telineeseen mahtuvat max. 80mm leveät laitteet
- Mitat: 110*27*45 mm
- Paino: 83 g
- Myyntipakkauksen sisältö: Wave Qi Langaton Pikalatausteline ja USB Type-C -kaapeli (1m)


HUOM! Pikalatausnopeudet vaativat QC3.0/USB PD standardeja tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen, esim. Wave 18W Pikalataava Autolaturi.


- Tuotteen käyttöohje

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: