Wave Säänkestävä polkupyöräteline puhelimelle, Musta

producer

Wave Säänkestävä Polkupyöräteline max. 5,6" puhelimille. Teline pyörii 360 astetta. Sopii tankoihin jotka ovat 15-35mm halkaisijaltaan. Paketissa mukana kaksi pehmeää sovitetyynyä jotka optimoivat sopivuuden erilaisille puhelimille.

WAVE-BIKE EAN: 6418312108408
Valmistaja: Wave
Valmistajan tuotekoodi: WAVE-BIKE
Takuu: 12 kk
Valmistajan WWW-sivut: Wave
Wave Säänkestävä Polkupyöräteline on ohjaustankoon kiinnitettävä puhelinteline keliin kuin keliin. Teline on tarkoitettu puhelimille, joiden näytön koko on enintään 5,6 tuumaa. Pakkauksessa on mukana kaksi sovitetyynyä, joiden avulla saat juuri oman puhelimesi sopimaan koteloon täydellisesti.

TUKEVA JA HELPPOKÄYTTÖINEN
Telineen asennus onnistuu 15-35mm ohjaustankoihin helposti ilman työkaluja. Tukeva kiristysmekanismi pitää telineen varmasti paikallaan. Kotelossa olevan ikkunan läpi puhelimen käyttö onnistuu luontevasti.

SÄÄNKESTÄVÄ
Telineen puhelinkotelo on vahvojen materiaalien ja tiiviin vetoketjun ansiosta säänkestävä, joten puhelimen voi pitää huoletta mukana huonommallakin kelillä.

HELPPO SÄÄDETTÄVYYS
Telineen kotelo-osan saa napsautettua kätevästi kiinni ja irti tankokiinnikkeestä. Teline kääntyy 360 astetta, joten puhelimen kääntäminen tai katselukulman vaihtaminen onnistuu helposti.

Tuotteita saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: