Westendxfi Concertmaster musta TWS langaton BT-kuuloke

Westendxfi Concertmaster musta TWS langaton BT-kuuloke

Concertmaster musta EAN: 6429830010432
Valmistaja: WESTENDxfi
Valmistajan tuotekoodi: Concertmaster musta
Takuu: 24kk
WestendXFi Concertmaster kuulokkeiden suunnitteluun kului yhteensä kolme vuotta. Tarkoituksena oli kehittää kuulokkeet, jotka täyttäisivät WestendXFi (Extreme Fidelity) laatuvaatimukset niin äänen laadultaan kuin väriltään. Runko on saatu aikaan 3D tulostuksen ja epoksin yhdistelmänä. Rakenne on kova ja tuo sitä kautta kuulokkeille hyvän akustisen pohjan. Elektroniikka perustuu korkealaatuisiin osiin ja bluetooth 5.2 tekniikkaan. Ääniasetukset ovat WestendXFi DSP. Sointi on tarkka ja erotteleva.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan erikokoisia silikonipäitä niin, että jokainen löytää korvaansa sopivan koon. Silikonipäät vaikuttavat voimakkaasti äänikokemukseen, joten on tärkeää, että ne ovat juuri oikean kokoiset.

Latausrasia on kierrätettyä alumiinia ja sen akku riittää lataamaan kuulokkeet noin 5 kertaa. Itse kuulokkeilla voi kuunnella musiikkia noin 6-7 tuntia äänenvoimakkuudesta riippuen.

Niin, ja tietenkin kuulokkeissa on mikrofonit puheluja varten. Kumpaakin kuuloketta voi käyttää myös yksinään puheluihin ja musiikin kuunteluun. Kuuloke kytkeytyy silloin monotilaan.

Kuulokkeiden hipaisutoimintoja on rajoitettu koska musiikin kuuntelussa on tärkeää pitää kuulokkeet juuri oikeassa asennossa korvassa.
Bluetooth-versio: V5.2
Tuetut koodekit: HFP. HSP. AVRCP. A2DP. AptX. AAC
Ääniviestin kieli: englanti
Yhteensopivuus: iOS ja Android, PC jne
Akun kapasiteetti (kuulokkeet): 40mAHx 2
Akun kapasiteetti (latauskotelo): 360mAH
Toistoaika: 6 ~ 7 tuntia
Latauskertojen määrä: 5
Kaiutinelementit: 6,1 mm kalvo
Bluetooth-yhteyden kantama: 25m
Impedanssi: 16Q ± 15%
Herkkyys: 95dB ± 3dB
Taajuusvaste: 20Hz - 20KHz