XIAOMI Mi Robot Automaattinen tyhjennysasema Vacuum-Mop 2 Ultra imurille.

XIAOMI Mi Robot Automaattinen tyhjennysasema Vacuum-Mop 2 Ultra imurille. Roskasäiliö ja latausasema Mop 2 Ultra -robottipölynimurille. 4l roskasäiliöön mahtuu jopa kymmenkertainen määrä roskia ja pölyä tavallisen robotti-iimuriin verrattuna.

BHR5196EU EAN: 6934177746536
Valmistaja: Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi: BHR5196EU
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: Xiaomi
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station -roskasäiliö

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station on roskasäiliö ja latausasema Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra -robottipölynimurille. Neljän litran roskasäiliöön mahtuu jopa kymmenkertainen määrä roskia ja pölyä tavallisen robotti-imurin omaan rikkasäiliöön verrattuna. Erillisen säiliön peräti 16 500 pascalin imuteho tyhjentää imurin oman rikkasäiliön nopeasti ja tehokkaasti.

- Roskasäiliö ja imurin latausasema samassa laitteessa
- Helppo ja nopea tyhjentää
- Imuri osaa ladata itsensä latausasemassa automaattisesti
- Kompakti koko ja pelkistetty muotoilu

Roskasäiliö ja imurin latausasema samassa laitteessa
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra -pölynimurille tarkoitettu latausasema toimii myös imurin rikkasäiliön tyhjennysastiana. Latausaseman roskasäiliöön mahtuu roskia, pölyä ja muuta likaa peräti neljä litraa. Tämän ansiosta roskasäiliötä ei tarvitse olla jatkuvasti tyhjentämässä. Robottipölynimuri osaa myös ladata itsensä automaattisesti latausasemassa tarpeen mukaan.

Helppo ja nopea tyhjentää
Latausaseman roskasäiliö on helppo ja nopea tyhjentää. Imurista säiliöön imeytyvät roskat ja pölyhiukkaset kulkeutuvat automaattisesti hygieeniseen pölypussiin, jonka voi viedä roskakoriin tai muuhun roska-astiaan muiden talousjätteiden joukossa.

Kompakti koko ja pelkistetty muotoilu
Latausaseman ja roskasäiliön yhdistelmä on kooltaan kompakti, vain 28,5 x 39,7 x 46,8 senttimetriä. Latausaseman muotoilu on pelkistetty ja tyyliltään neutraali, jonka ansiosta latausasema on helppo sijoittaa kotiin huomiota herättämättä.

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Kattavan Mi-tuotevalikoiman suosituimpia tuotteita ovat älypuhelimet, audio- ja videotuotteet, liikunta- ja terveystuotteet, monenlaiset älykodin ja laadukkaan elämäntavan tuotteet sekä sähköpotkulaudat.

XIAOMI Mi Robot Automaattinen tyhjennysasema Vacuum-Mop 2 Ultra imurille.

Tuotekoodi:BHR5195EU
EAN-koodi:6934177746529
XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU Robotti-imuri. Tehokas, monipuolinen ja kehittynyt uuden sukupolven robotti-imuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat kiertäen kaikki esteet ennennäkemättömällä tarkkuudella. Huikea 240m2 imurointi ala.