XIAOMI Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro Black EU Robotti-imuri.

XIAOMI Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro Black EU Robotti-imuri. Tehokas ja kehittynyt uuden sukupolven robottipölynimuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat kiertäen kaikki esteet ennennäkemättömällä tarkkuudella. Jopa 150m2 imurointi yhdellä kertaa

BHR5204EU EAN: 6934177747236
Valmistaja: Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi: BHR5204EU
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: Xiaomi
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro on tehokas ja kehittynyt uuden sukupolven robottipölynimuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kiertäen kaikki esteet ennennäkemättömällä tarkkuudella. Tehokkaan akun avulla imuri selviytyy jopa 150 neliömetrin siivousurakasta yhdellä latauksella.

- Poikkeuksellisen tehokas robottipölynimuri ja moppauslaite samassa
- Voimakas imuteho ja elektronisesti ohjattu vesisäiliö
- Helppo hallita ja ohjata älypuhelimella tai nappia painamalla
- Itsensä automaattisesti lataava robotti-imuri on helppohoitoinen

Älykästä ja häiriötöntä siivousta
Tyylikäs, kiekon muotoinen ja matala Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro on ahkera siivooja. Se käynnistyy nappia painamalla tai älypuhelimella ohjattuna. Älykkään pölynimurin voi ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei ole muiden tiellä.

Imuroinnin lisäksi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro pesee lattiapinnat vedellä irrotettavan moppausliinan ja riittoisan vesisäiliön avulla. Moppausliina värisee 10 000 kertaa minuutissa, jolloin sitkeätkin tahrat saadaan poistettua. Käytettävän veden määrää säädellään elektronisesti kolmen eri tehoasetuksen mukaan.

Puhdistaa lattiapinnat huipputehokkaasti
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta huipputehokkaalla 3 000 pascalin (Pa) imuteholla. Imurissa on monta eri imutehoa käytön ja tarpeen mukaan. Imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta pienetkin roskat imeytyvät tehokkaasti robottipölynimurin 450 millilitran rikkasäiliöön.

Imurin sivuharja ulottuu imurin reunojen ulkopuolelle ja kykenee näin siivoamaan myös hankalasti saavutettavat kulmat ja nurkat. Imuri osaa myös sopeutua vaikeasti siivottaviin kohtiin Y-liikkeellä, minkä seurauksena on entistä parempi siivouskyky.

Sujuvaa siivousta esteitä väistäen
Robottipölynimurin uudenlaisen ja kehittyneen LDS-lasernavigoinnin ansiosta imuri osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaan. Robotti-imurin käyttö on siten entistäkin huolettomampaa.

Helppo asettaa rajoja siivoukselle
Omalla älypuhelinsovelluksella voidaan määritellä alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lasten leikkipaikat, joissa on paljon pieniä tavaroita. Näin pienetkään lelut tai näiden osat eivät päädy rikkasäiliöön. Se on kuitenkin tarvittaessa vaivaton puhdistaa toisin kuin perinteisissä imureissa.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille
Älykkäiden anturien ansiosta robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin korkuiset kynnykset, maton reunat ja johdot. Näin robottipölynimuri siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Jos imuri kuitenkin jää jumiin isompaan esteeseen, imuri osaa pyytää apua puhelinsovelluksen avulla.

Entistä tehokkaampaa siivousta
Tarkkojen anturien avulla pölynimuri piirtää kartan ympäristöstään. Näin imuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin. Imuri hyödyntää tehtyä kartoitusta siivousreitin suunnittelussa ja säästää näin sekä aikaa että mopatessa myös vettä.

Puhelinsovellus mahdollistaa helpon hallinnan
Puhelinsovellus mahdollistaa robottipölynimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi määrittää ja automatisoida siivouksen ajankohdat. Lisäksi sovelluksella voidaan määrittää kokonaisia siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Automatisoidun imuroinnin lisäksi käyttäjä voi sovelluksella ohjata imuria itse entistä helpommin. Ohjaus onnistuu myös Alexa- tai Google Assistant -ääniohjausta hyödyntämällä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Tehokas akku
Robottipölynimurin entistäkin tehokkaampi 5 200 milliampeeritunnin akku mahdollistaa jopa 150 neliömetrin siivousurakan yhdellä latauksella. Robotti-imuri osaa myös ladata itsensä kesken siivousurakan ja jatkaa sen jälkeen kesken jäänyttä siivousta.

Helppo ja edullinen ylläpitää
Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro on helppohoitoinen. Imuroinnin päätteeksi imurin päältä avautuva rikkasäiliö on helppo tyhjentää roska-astiaan. Erillisiä ja hankalia pölypusseja ei robotti-imurin kanssa tarvita. Imurin harjaksista hiukset ja muut kiinni jääneet pikkuroskat on helppo irrottaa. Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Kattavan Mi-tuotevalikoiman suosituimpia tuotteita ovat älypuhelimet, audio- ja videotuotteet, liikunta- ja terveystuotteet, monenlaiset älykodin ja laadukkaan elämäntavan tuotteet sekä sähköpotkulaudat.