XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU Robotti-imuri.

XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU Robotti-imuri. Poikkeuksellisen matala, monipuolinen ja edullinen uuden sukupolven robottipölynimuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat kaikki esteet kiertäen uudenlaisten visuaalisten anturien avulla.

BHR5055EU EAN: 6934177743610
Valmistaja: Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi: BHR5055EU
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: Xiaomi
Mi Robot Vacuum-Mop 2 -robottipölynimuri

Poikkeuksellisen matala Mi Robot Vacuum-Mop 2 on monipuolinen ja edullinen uuden sukupolven robottipölynimuri ja moppauslaite. Se imuroi ja pesee lattiat itsenäisesti kaikki esteet kiertäen uudenlaisten visuaalisten anturien avulla. Robotti-imuri palaa siivouksen jälkeen automaattisesti lataustelakkaan.

- Robottipölynimuri ja moppauslaite samassa
- Voimakas imuteho ja elektronisesti ohjattu vesisäiliö
- Helppo hallita ja ohjata älypuhelimella tai nappia painamalla
- Itsensä automaattisesti lataava robotti-imuri on helppohoitoinen

Älykästä ja häiriötöntä siivousta
Tyylikäs, kiekon muotoinen ja poikkeuksellisen matala (vain 81,3 millimetriä korkea) Mi Robot Vacuum-Mop 2 on ahkera siivooja, joka käynnistyy nappia painamalla tai älypuhelimella ohjattuna. Älykkään pölynimurin voi ajastaa siivoamaan milloin tahansa, jolloin se ei ole muiden tiellä.

Imuroinnin lisäksi Mi Robot Vacuum-Mop 2 pesee lattiapinnat vedellä. Irrotettavan moppausliinan ja 250 millilitran vesisäiliön avulla voi pestä jopa 150 neliömetrin alueen kerralla. Käytettävän veden määrää säädellään elektronisesti. Lisäksi moppauslaitteessa on automaattinen paineensäädin.

Puhdistaa lattiapinnat monipuolisesti
Mi Robot Vacuum-Mop 2 poistaa lian, pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat paljaiden lattiapintojen lisäksi matoilta voimakkaalla 2 700 pascalin (Pa) imuteholla. Imun ja irrotettavan harjaosan ansiosta pienetkin roskat imeytyvät tehokkaasti robottipölynimurin 550 millilitran rikkasäiliöön.

Imurin kuusihaarainen sivuharja ulottuu imurin reunojen ulkopuolelle ja kykenee näin siivoamaan myös hankalasti saavutettavat kulmat ja nurkat.

Sujuvaa siivousta esteitä väistäen
Robottipölynimurin uudenlaisten visuaalisten anturien ansiosta se osaa liikkua automaattisesti huoneen ja sen kalusteiden mukaan. Mi Robot Vacuum-Mop 2 osaa väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Tämän ansiosta imurin käyttö on huoletonta.

Helppo asettaa rajoja siivoukselle
Omalla älypuhelinsovelluksella voidaan määritellä alueita, joille robottipölynimuri ei saa mennä. Näin imurointi- ja pesualueelta voidaan rajata pois sekä yksittäisiä kohtia huoneesta tai jopa kokonaisia huoneita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi lasten leikkipaikat, joissa on paljon pieniä tavaroita. Näin pienetkään lelut tai näiden osat eivät päädy rikkasäiliöön. Se on kuitenkin tarvittaessa vaivaton puhdistaa toisin kuin perinteisissä imureissa.

Ylittää kynnykset ja pysähtyy reunoille
Älykkäiden anturien ansiosta robottipölynimuri ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Mi Robot Vacuum-Mop 2 kykenee ylittämään jopa kahden senttimetrin kynnykset, maton reunat ja johdot. Näin robottipölynimuri siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia.

Entistä tehokkaampaa siivousta
Tarkkojen vSLAM-anturien avulla pölynimuri piirtää kartan ympäristöstään. Näin imuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin.

Älypuhelinsovellus mahdollistaa helpon hallinnan
Älypuhelinsovellus mahdollistaa robottipölynimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi määrittää ja automatisoida siivouksen ajankohdat. Lisäksi sovelluksella voidaan määrittää kokonaisia siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Automatisoidun imuroinnin lisäksi käyttäjä voi sovelluksella ohjata imuria itse jopa Alexa- tai Google Assistant -ääniohjausta hyödyntämällä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Tehokas akku
Robottipölynimurin tehokas 3 200 milliampeeritunnin akku mahdollistaa jopa 150 neliömetrin siivousurakan. Robotti-imuri osaa myös ladata itsensä kesken siivousurakan ja jatkaa sen jälkeen kesken jäänyttä siivousta.

Helppo ja edullinen ylläpitää
Mi Robot Vacuum-Mop 2 on helppohoitoinen. Imuroinnin päätteeksi imurin päältä avautuva rikkasäiliö on helppo tyhjentää roska-astiaan. Erillisiä ja hankalia pölypusseja ei robotti-imurin kanssa tarvita. Imurin harjaksista hiukset ja muut kiinni jääneet pikkuroskat on helppo irrottaa. Näin robottipölynimurin käytöstä syntyy vain vähän ylläpitokuluja. Lisäksi robottipölynimuri ja sen latausyksikkö on helppo siirtää pois silmistä, kun siivoaminen on suoritettu.

Xiaomi
Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tunnetaan älypuhelintensa lisäksi valtavasta valikoimasta muita teknologiatuotteita, joita se tuottaa yhteistyössä MiOT-ekosysteemiin kuuluvien kumppaniyritysten kanssa. Kattavan Mi-tuotevalikoiman suosituimpia tuotteita ovat älypuhelimet, audio- ja videotuotteet, liikunta- ja terveystuotteet, monenlaiset älykodin ja laadukkaan elämäntavan tuotteet sekä sähköpotkulaudat.