Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU ilmanpuhdistin

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU. Pieni, älykäs ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin jopa 43 neliömetrin huoneisiin ja tiloihin. Sen ansiosta on helpompi hengittää puhdasta, hajutonta ja allergeenitonta ilmaa.

BHR5274GL EAN: 6934177751158
Valmistaja: Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi: BHR5274GL
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: Xiaomi
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite - ilmanpuhdistin

Xiaomi Air Purifier 4 Lite on pieni, älykäs ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin jopa 43 neliömetrin huoneisiin ja tiloihin. Sen ansiosta on helpompi hengittää puhdasta, hajutonta ja allergeenitonta ilmaa. Ilmanpuhdistaja voi lievittää allergia- ja astmaoireita tehokkaasti poistamalla hiukkasia, pölyä, bakteereja, siitepölyä ja lemmikkien karvoja. Lisäksi ilmanpuhdistaja suodattaa ilmaa epämiellyttävistä hajuista.

Pieni, tehokas ja hiljainen ilmanpuhdistin
LED-näyttö kertoo lämpötilan, ilmankosteuden ja ilmanlaadun
Puhdistaa tehokkaasti jopa 43 neliömetrin tilan
Xiaomin huipputehokas suodatinjärjestelmä pitää ilman puhtaana
Helppo ja huoleton käyttää suoraan älypuhelimella

Puhdistaa hengitysilman jopa 99,97 prosentin tarkkuudella

Tyylikäs ja tornimallinen ilmanpuhdistin sopii mihin tahansa huonetilaan. Laite mittaa ilmanlaatua huipputarkasti laseranturilla. Se havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset, kuten siitepölyn, bakteerit, virukset ja itiöt, ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä. Laite puhdistaa ilmaa myös oudoista hajuista ja savusta.


Tehokas ja nopea ilmanpuhdistin

Tehokas ilmanpuhdistaja kykenee puhdistamaan ilmaa jopa 360 kuutiometrin tuntiteholla (CADR) eli tyypillisen makuuhuoneen kokoisen tilan ilma puhdistuu runsaassa 15 minuutissa. Yksittäisen laitteen teho riittää puhdistamaan ilman noin 43 neliömetrin tilasta kerran tunnissa.


Xiaomin huipputehokas suodatinjärjestelmä

Ilmanpuhdistajan sisuksissa on Xiaomin kehittämä huipputehokas suodatinjärjestelmä, joka on perinteistä HEPA-suodatinjärjestelmää kehittyneempi, tehokkaampi ja nopeampi. Sylinterimäinen 360 asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset joka suunnasta uloimpaan suodattimeen. Keskisuodatin puolestaan poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit.


Tehokas ja hillitty muotoilu

Tornimallisen rakenteen ansiosta ilmanpuhdistin liikuttaa ilmaa tehokkaasti läpi suodatusrakenteensa. Ilmanpuhdistin vie lattiapintaa vain noin A4-paperiarkin verran ja on vain noin 53 senttimetriä korkea. Kevyen painonsa (alle viisi kilogrammaa) ansiosta ilmanpuhdistin on helppo siirtää huoneesta tai kerroksesta toiseen.


Hiljainen käyttöääni

Lepotilassa ilmanpuhdistin on lähes äänetön. Ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta laite on hiljainen (enimmillään 61 desibeliä ja alimmillaan vain noin 33 desibeliä) myös ilmaa puhdistaessaan, joten sitä voi käyttää myös yöllä samassa tilassa nukuttaessa.


Helppokäyttöinen

Ilmanpuhdistajaa on helppo hallita kätevällä Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella. Ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden näkee puhelimesta tai laitteen LED-näytöstä helposti. Lisäksi tuulettimen voimakkuutta ja ajastusta voidaan säätää helposti sovelluksen kautta. Ilmanpuhdistaja voidaan myös liittää langattomaan lähiverkkoon, jolloin se tukee myös Google Assistant- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajia. Näin laitetta on helppo ohjata puheella.


Vaivaton puhdistaa

Xiaomi Mi Home -sovellus osaa myös kertoa, kun on aika vaihtaa suodatin. Mikäli laite on seissyt kauan käyttämättömänä, se on hyvä puhdistaa pinnalle kertyneestä pölystä. Tämä onnistuu vaivattomasti irrottamalla puhdistimen päällä oleva ritilä. Monimutkaisia työkaluja ei tarvita.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite EU ilmanpuhdistin

Tuotekoodi:BHR5272GL
EAN-koodi:6934177750434
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite Filter. Sopii Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite ilmanpuhdistimeen