Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ilmanpuhdistin

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Tehokas, älykäs ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin isoihin, jopa 60 neliömetrin tiloihin. Ilmanpuhdistajaa on helppo hallita kätevällä Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella.

BHR5056EU EAN: 6934177743665
Valmistaja: Xiaomi
Valmistajan tuotekoodi: BHR5056EU
Takuu: 24
Valmistajan WWW-sivut: Xiaomi
Xiaomi Air Purifier 4 Pro on tehokas, älykäs ja helppokäyttöinen ilmanpuhdistin isoihin, jopa 60 neliömetrin tiloihin. Sen ansiosta on helpompi hengittää puhdasta, hajutonta ja allergeenitonta ilmaa. Ilmanpuhdistaja voi lievittää allergia- ja astmaoireita tehokkaasti poistamalla hiukkasia, pölyä, bakteereja, siitepölyä ja lemmikkien karvoja. Lisäksi ilmanpuhdistaja suodattaa ilmaa epämiellyttävistä hajuista.

- Huipputehokas ja hiljainen ilmanpuhdistin
- OLED-näyttö kertoo lämpötilan, ilmankosteuden ja ilmanlaadun
- Puhdistaa tehokkaasti jopa 60 neliömetrin tilan
- Xiaomin huipputehokas suodatinjärjestelmä pitää ilman puhtaana
- Helppo ja huoleton käyttää suoraan älypuhelimella

Puhdistaa hengitysilman jopa 99,97 prosentin tarkkuudella

Tyylikäs ja tornimallinen ilmanpuhdistin sopii mihin tahansa huonetilaan. Laite mittaa ilmanlaatua huipputarkasti laseranturilla. Se havaitsee jopa 0,3 mikrometrin kokoiset pienhiukkaset, kuten siitepölyn, bakteerit, virukset ja itiöt, ja suodattaa jopa 99,97 prosenttia niistä. Laite puhdistaa ilmaa myös oudoista hajuista ja savusta.


Tehokas ja nopea ilmanpuhdistin

Tehokas ilmanpuhdistaja kykenee puhdistamaan ilmaa jopa 500 kuutiometrin tuntiteholla (CADR) eli tyypillisen olohuoneen kokoisen tilan ilma puhdistuu noin 15 minuutissa. Yksittäisen laitteen teho riittää puhdistamaan ilman noin 60 neliömetrin tilasta kerran tunnissa.


Xiaomin huipputehokas suodatinjärjestelmä

Ilmanpuhdistajan sisuksissa on Xiaomin kehittämä huipputehokas suodatinjärjestelmä, joka on perinteistä HEPA-suodatinjärjestelmää kehittyneempi, tehokkaampi ja nopeampi. Sylinterimäinen 360 asteen suodatin kerää pölyn ja hiukset joka suunnasta uloimpaan suodattimeen. Keskisuodatin puolestaan poistaa ilmasta mikrohiukkaset ja bakteerit.


Tekee ilmasta metsänraikasta

Ilmanpuhdistin luo negatiivisesti varautuneita ioneita, jotka tekevät hengitysilmasta miellyttävän ja samankaltaisen kuin metsissä tai vesiputouksien lähellä. Tämä osaltaan parantaa hyvinvointia.


Tehokas ja hillitty muotoilu

Tornimallisen rakenteen ansiosta ilmanpuhdistin liikuttaa ilmaa tehokkaasti läpi suodatusrakenteensa. Ilmanpuhdistin vie lattiapintaa runsaan noin puolentoista A4-paperiarkin verran ja on vain 68 senttimetriä korkea. Kevyen painonsa (n. 6,8 kilogrammaa) ansiosta ilmanpuhdistin on helppo siirtää huoneesta tai kerroksesta toiseen.


Hiljainen käyttöääni

Lepotilassa ilmanpuhdistin on lähes äänetön. Ääntä vaimentavan muotoilun ansiosta laite on hiljainen (enimmillään 65 desibeliä ja alimmillaan vain noin 34 desibeliä) myös ilmaa puhdistaessaan, joten sitä voi käyttää myös yöllä samassa tilassa nukuttaessa.


Helppokäyttöinen

Ilmanpuhdistajaa on helppo hallita kätevällä Xiaomi Mi Home -älypuhelinsovelluksella. Ilmanlaadun, lämpötilan ja kosteuden näkee puhelimesta tai laitteen OLED-näytöstä helposti. Lisäksi tuulettimen voimakkuutta ja ajastusta voidaan säätää helposti sovelluksen kautta. Ilmanpuhdistaja voidaan myös liittää langattomaan lähiverkkoon, jolloin se tukee myös Google Assistant- ja Amazon Alexa -virtuaaliavustajia. Näin laitetta on helppo ohjata puheella.


Vaivaton puhdistaa

Xiaomi Mi Home -sovellus osaa myös kertoa, kun on aika vaihtaa suodatin. Mikäli laite on seissyt kauan käyttämättömänä, se on hyvä puhdistaa pinnalle kertyneestä pölystä. Tämä onnistuu vaivattomasti irrottamalla puhdistimen päällä oleva ritilä. Monimutkaisia työkaluja ei tarvita.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ilmanpuhdistin

Tuotekoodi:BHR5062GL
EAN-koodi:6934177743672
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro Filter. Sopii Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ilmanpuhdistimeen