producer
Wave on Suomen johtava mobiililisävarusteiden brändi, jonka tuotteita myydään vuosittain kuluttajille lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Wave brändin arvoja on laatu, käytännöllisyys, ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta.

LAATU
Kaikki Wave-tuotteet tutkitaan ja testataan Bat. Powerin toimitiloissa ennen tuotteistusta. Lisäksi verkkovirtaan kytkettävät latauslaitteet testautetaan Suomen johtavan tutkimuslaitoksen toimesta korkeimman mahdollisen sähköturvallisuuden takaamiseksi.

KÄYTÄNNÖLLISYYS
Maahantuomamme tuotteet suunnitellaan käytännöllisyys edellä. Pyrimme tuotteillamme helpottamaan arkea ja suojaamaan sinulle tärkeät laitteet unohtamatta tyyliä ja käytettävyyttä. Käytännöllinen ja kestävä tuote on myös pitkäikäinen ja ekologinen vaihtoehto.

EKOLOGISUUS
Wave pyrkii osaltaan vähentämään kertakäyttömuovin käyttöä pakkauksissaan ja siksi uudet pakkaukset suunnitellaan ja pakataan ensisijaisesti vain kartongista valmistettuihin tuotepakkauksiin. Tapauksissa, jossa tuotteiden esillepano vaatii ikkunallisen tuotepakkauksen, tuoteikkuna valmistetaan biomuovista, joka voidaan kierrättää normaalin muovijätteen kanssa.

KILPAILUKYKYINEN HINTA
Tarkoin vaalittujen arvojen lisäksi Wave-tuotteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä ja verrattain edullisia. Tuotteitamme on saatavilla useisiin hintapisteisiin varmistaen sen, että jokaiselle asiakkaalle löytyy juuri se sopiva tuote.

Wave tuotteiden valikoimaa pääset selaamaan tästä.
Wave on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa Bat. Power Oy.
 
Takaisin