Bat.Power Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

 

EU:n Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste.

 

1. Rekisterinpitäjä:

Bat.Power Oy
Y-tunnus: 0872238-2
Huurretie 9, 33470 Ylöjärvi
Puhelin: 03 345 0914

 

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö:

Aleksi Talvitie
Bat.Power Oy
Puhelin: +358 345 0914
Sähköposti: aleksi.talvitie ( at ) batpower.fi

 

3. Rekisterin nimi:

Bat.Power Oy:n asiakkuuteen perustuva  asiakasrekisteri (”Bat. Power Oy:n asiakasrekisteri”)

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus:

  • Asiakkuuden hallinnointiin ja ylläpitoon
  • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
  • Bat.Power Oy:n palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen
  • Asiakaskokemuksen parantamiseen
  • Kohdennetun markkinoinnin tuottamiseen
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

 

5. Rekisterin tietosisältö:

Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)

Rekisterissä voidaan käsitellä yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:

  • Asiakasnumero
  • Laskutusosoite
  • Ostoshistoria, muun muassa tilatut tuotteet
  • Maksuhistoria
  • Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet:

Tietojen ainoa lähde on käyttäjä itse tai hänen edustamansa yritys. Tämän lisäksi saamme yhteistyökumppaneiltamme suoratoimituksia varten kuluttaja-asiakkaan nimen, osoitteen ja puhelinnumeron.

 

7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen:

Tietoja ei luovuteta eikä siirretä kolmansille osapuolille.

 

8. Rekisterin suojaus:

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tieto-turvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tilassa, johon on asiattomilta pääsy estetty.

 

Asiakasrekistereihin on pääsy vain Bat.Power Oy:n työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

 

9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus:

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevia tietoja voidaan muokata, häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Bat.Powerin järjestelmistä. Poisto ja anonymisointi-toimenpide on peruuttamaton, emmekä voi palauttaa poistettuja henkilötietoja.

Henkilötietopyynnöissä ota yhteyttä fin( at )batpower.fi

 

Säilytämme asiakastietoja vain asiakassuhteen ajan. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa.

 

10. Tietosuojaselosteen muuttaminen:

Bat.Power Oy kehittää liiketoimintaansa jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

 

Mikäli huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.