Julkaistu: 16.04.2019

Bat. Power rekrytoi - Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Markkinointiosaaja
Kokoaikainen
Työaika arkisin 8-16
Bat. Power Oy
Huurretie 9, Ylöjärvi

Bat. Power Oy on yrittäjävetoinen elektroniikan ja kodintekniikan maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys.  Tuotemerkkejämme on mm. Finlux, Panasonic, Braun, TomTom ja oma mobiilitarvike brändimme Wave, joka on yksi Suomen myydyimmistä tuotemerkeistä segmentissään. Vakavaraisena ja kasvavana yrityksenä tarjoamme monipuolisen työtehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimme luovaa markkinointisuunnittelijaa/-assistenttia kasvamaan kanssamme digimarkkinoinnin, viestinnän ja median osa-alueilla. Työtehtäviisi kuuluu mm. jälleenmyyjillemme suunnattu sähköpostimarkkinointi, nettisivujen ylläpito ja sisällöntuotanto sekä monipuolinen markkinointimateriaalien luominen printtimainoksista sosiaalisen median videoihin. Työhösi kuuluu olennaisesti sisäinen yhteistyö edustamiemme tuotemerkkien vastaavien kanssa.

Hakijalta odotamme
• Soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista markkinointitehtävistä.
• Luovuutta ja intoa kehittää taitojasi monipuolisessa markkinointisisältöjen toteuttamisessa digimarkkinoinnista printtiin.
• Kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhdessä suunnitteluun.
• Adobe Creative Cloud ja Microsoft Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja.

Katsomme eduksi
• Yleinen kiinnostus elektroniikkaa ja muita myymiämme tuotteita kohtaan.
• Uusien markkinointimuotojen tuntemus mm. sosiaalinen media ja vaikuttajamarkkinointi sekä ymmärrys markkinoinnin analytiikasta ja sen hyödyntämisestä markkinoinnin ohjaamisessa.

Hae näin: Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry@batpower.fi tiedostomuotona mieluiten PDF. Samasta sähköpostiosoitteesta voit kysyä myös lisätietoja tehtävästä.

Hakuaika päättyy 26.04.2019

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme soveltuvien hakijoiden haastattelut jo haun ollessa vielä käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.