Julkaistu: 07.01.2021

Reforest Oy ja Bat.Power Oy luo uusia hiilinieluja Suomeen metsittämällä jättö- ja hukkamaata vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Näistä alueista määrittelemme yhdessä päästökompensaation kohteet.

Reforest Oy:n hiilinielut tehdään kuntien ja kaupunkien joutomaille, jotka eivät olisi metsittyneet ilman. Näin toimien luodaan uusia hiilinieluja. Hiilen sidonta tapahtuu puun kasvun kautta. Istutetut puut voivat kasvaa rauhassa vähintään 60 vuotta. Reforest Oy:n karttapalvelu mahdollistaa hiilinielun seurannan sen koko elinkaaren loppuun asti. Metsitettävän alueen hiilensidontakyky perustuu Luonnonvarakeskuksen laskelmaan, huomioiden mm. vallitsevat olosuhteet ja istutettavat puulajit

Bat. Power Oy toimitusjohtaja Tommi Järvinen kertoo olevansa hyvin innostunut läpinäkyvistä ja ymmärrettävistä päästökompensointi-innovaatioista. ”Haluamme toimia yrityksenä vastuullisesti ja olla mukana ilmastotalkoissa tavalla, joka on konkreettista ja tehokasta.” Bat. Power Oy haluaa omilla toimenpiteillään jatkuvasti vähentää tuotteiden, pakkausten ja palveluiden sekä logistiikan hiilijalanjälkeä. ”Olemme myös laatineet yrityksen Ympäristöpolitiikan, joka on luettavissa kotisivuillamme www.batpower.fi” -toteaa Tommi.

Lisätietoja:

Tommi Järvinen
Bat. Power Oy
toimitusjohtaja
+358 400 638 689
tommi.jarvinen@batpower.fi

www.batpower.fi
www.reforest.fi
Bat. Power Ympäristöpolitiikka