Julkaistu: 18.09.2017

Uudet Wave Bluetooth kuulokkeet

Wave vastamelu- ja hifikuulokkeet
Olemme jo pitkään halunneet tarjota asiakkaillemme laadukkaita kuulokkeita järkevällä hintarakenteella. Pitkällisen työn tuloksena olemme nyt saaneet valikoimiimme uusia kuulokkeita, joissa todellakin on hinta-laatusuhde kunnossa.
Tässä ovat nyt esittelyssä siis uunituoreet Wave Bluetooth kuulokkeet.

 

WAVE-BT-ANC-HIFI | Tyylikkäät ja ergonomiset Bluetooth vastamelukuulokkeet hyvällä äänenlaadulla!
Nämä tyylikkäät ja ergonomiset Bluetooth vastamelukuulokkeet ovat oman hintaluokkansa ehdotonta aatelia. Kuulokkeiden äänenlaatu on erittäin hyvä ja laadukas viimeistely sekä todella hyvät pehmustemateriaalit kuulokkeissa ja pannassa antavat näille kuulokkeille mukavan käyttötuntuman. Hyvän ergonomia ja aktiivinen vastamelutoiminto tarkoittavat, että nämä kuulokkeet ovat muun käytön lisäksi omiaan myös mm. pitkille lentomatkoille median toistoon tai vain vaimentamaan lentokoneen melua mukavasti. Kuulokkeet voi yhdistää puhelimeen tai muuhun mediasoittimeen Bluetoothilla tai 3,5 mm kaapelilla. Kuulokkeissa on todella pitkä toiminta-aika; yhdellä latauksella jopa 23h musiikin toistoa! Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni handsfree puheluita varten. Pakkauksessa tulee kuulokkeiden lisäksi myös Kantokotelo, 3,5 mm audiokaapeli (1,2 m), lentokoneadapteri, MicroUSB -latauskaapeli sekä 3,5mm Y-piuha, jolla voidaan kytkeä kahdet kuulokkeet yhteen äänilähteeseen. (SVH: 129€)

 


WAVE-BT-HIFI | Todella tyylikkäät Bluetooth hifikuulokkeet ÄLYTTÖMÄN hyvällä äänenlaadulla!

Nämä kuulokkeet erottuvat tyylikkäällä designilla heti edukseen, mutta viimeistään ne vakuuttavat kuuntelijansa äänenlaadullaan. Näillä tarkkasointisilla kuulokkeilla musiikki on nimittäin kuin karkkia korville. Toimivan muotoilun ja monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta kuulokkeet myös sopivat mukavasti päähän. Kuulokkeiden toiminta-aika on hyvä, yhdellä latauksella saa jopa 14h musiikin toistoa. Bluetoothin lisäksi kuulokkeet toimivat 3,5 mm audiokaapelilla. Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni handsfree puheluita varten. Pakkauksessa kuulokkeiden lisäksi: 3,5 mm audiokaapeli (1,2 m) ja MicroUSB -latauskaapeli. (SVH: 89€)
 

Wave Bluetooth vastamelu-nappikuulokket
WAVE-BT-ANC-INEAR | Kompaktit Bluetooth vastamelu-nappikuulokkeet!

Näissä erittäin kompakteissa kuulokkeissa on nappikuulokkeiden ja vastamelukuulokkeiden edut yhdessä pienessä paketissa. Nämä on helppo kuljettaa mukana ja niiden tyylikäs muotoilu ja hyvä äänenlaatu tekevät niistä todella miellyttävät käyttää. Vaihdettavat korvasovittimet auttavat löytämään oikean istuvuuden korvaan kuin korvaan. Nappikuulokkeet aktiivisella vastamelutoiminnolla ovat erityisen tehokkaat melunvaimentajat, sillä nappikuulokkeiden korvatulppamaiset korvasovittimet vaimentavat itsessäänkin jo hyvin ulkopuolisia ääniä. Musiikin kuuntelu hoituu Bluetoothilla tai 3,5 mm kaapelilla.
Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni handsfree puheluita varten. Pakkauksessa kuulokkeiden lisäksi: 3,5 mm audiokaapeli (1,2m), MicroUSB -latauskaapeli sekä kantopussukka. (SVH: 89€)