Julkaistu: 25.08.2017

Uudet Wave nappikuulokkeet

Olemme jo pitkään halunneet tarjota asiakkaillemme laadukkaita kuulokkeita järkevällä hintarakenteella. Pitkällisen työn tuloksena olemme nyt saaneet valikoimiimme uusia kuulokkeita, joissa todellakin on hinta-laatusuhde kunnossa. Tässä ovat nyt esittelyssä siis uunituoreet Wave nappikuulokkeet.

Nämä In-ear nappikuulokkeet ovat hintaluokissaan varmasti kilpailukykyisiä sekä toimitojensa että äänenlaatunsa ja ulkonäkönsä puolesta. Lisäksi kuulokkeilla on tyylikkään tummanpuhuvat pakkaukset. Kuulokkeista on kaksi eri mallia, molempia kahta väriä.

 

Wave Earphones (WAVE-EARBUDS-B, WAVE-EARBUDS-W)
Nämä edulliset(svh. 11,90€) perusnappikuulokkeet loistavat hintaluokassaan hyvillä ominaisuuksillaan, väreinä valkoinen ja musta. Niissä on litteät kaapelit, jotka eivät mene helposti solmuun. Kaapelissa on myös mikrofoni monitoimipainikkeella, jolla voi ohjata puhelimen musiikkitoistoa tai käyttää handsfree puheluihin. Itse korvanapit ovat kevyet ja kompaktit ja mukana tulevien silikonisovittimien kanssa ne on helppo saada sopimaan monen kokoisiin korviin. Äänenlaadultaan nämä edulliset kuulokkeet erotttuvat varmasti edukseen muihin saman hintaisiin kuulokkeisiin verrattuna. Niiden sointi on dynaaminen ja miellyttävä ja bassotoisto todella tuhti. Ne kestävät äänenlaadultaan vertailua useisiin paljon kalliimpiinkin nappikuulokkeisiin ja ovat varmasti erityisesti jytkyvää bassoa arvostavien kuuntelijoiden mieleen. Todella hyvät napit hintaisikseen vaikka itse sanommekin!

Wave Premium Earphones (WAVE-EARBUDS-VOL-MS, WAVE-EARBUDS-VOL-MG)
Nimensä mukaisesti Premiumimmat kuulokkeet parinkympin hintaluokkaan (svh. 21,90€). Näissä väreinä ovat hopeinen/valkoinen ja metallinharmaa/musta. Pikkuveljiensä mukaisesti näissä on mieletön hinta-laatusuhde, suuri osa saman hintaluokan nappikuulokkeista kalpenee vertailtaessa! Näissäkin kuulokkeissa on litteät kaapelit, jotta ne eivät menisi joka välissä solmuun. Näissä kuulokkeissa kaapelin varressa on mikrofonin ja monitoiminäppäimen lisäksi myös portaaton äänenvoimakkuuden säätö. Tyylikkäät metalliset korvanapit tekevät näistä kuulokkeista uskottavan tuntuiset ja näköiset ja niiden korvasovittimet istuvat korvaan napakasti ja eristävät hyvin. Näiden nappikuulokkeiden äänenlaatu on hintaluokkaansa erityisen hyvä. Niiden sointi on erotteleva ja bassotoisto todella tarkka. Paketissa tulee mukana kuulokkeiden ja erikokoisten korvasovittimien lisäksi kantokotelo.

Tässä siis on hyviä nappikuulokkeita järkevään hintaan.